Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elhíztam? KÉP

Nagyon elhíztam? KÉP

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 évben 38 kilót híztam.Tudom, hogy duci vagyok de nagyon vészes?

Hány kiló felesleg van rajtam?

Hol a legvészesebb a hízás?

[link]

[link]

2017. márc. 5. 22:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
38%

A duci kategóriát már rég elhagytad. Ez már kórosan elhízott.

Igen, elég vészes. Főleg egészség szempontjából, de kinézetre is.

Hol a legvészesebb? Kb. Mindenhol.

Gyorsan iktasd ki a hízásod okát és változtass az életmódodon, mert ennek nem lesz jó vége.

Kitartást hozzá!

2017. márc. 6. 08:17
 22/28 anonim ***** válasza:
71%

Én kicsi mérges vagyok rád. Eredetileg nagyon szép alakod lehetett és így elrontani, hát...

Ha valami trauma, vagy gyógyszer okozta, akkor fordulj orvoshoz, más esetben kapd össze magad.

Pont tökéletes méreteid lennének, van feneked, melled, még derekad is lenne, cuki női méretben, erre te magadra szedsz egy bálnát.

Mások meg szívnak a körte, vagy pókhas alkattal, széles vállal, magassággal, kis/nagy/lapos mellekkel. Te meg a tökéletes homokórát híztad ki.

Pont emiatt a tökéletes homokóra fazon miatt gondolhattad jó sokáig, hogy nem vagy iszonyatosan elhízva, mert ruhában az ilyen még ezzel a súllyal is mutat valahogy. De nagyon elhíztál, nézd meg a térdedet, ez nem hurkácska, meg nőiesen telt, hanem veszélyes és egészségtelen.

A jó hír az, hogy olyan szerencsés az alkatod, hogy minden leadott kiló azonnal látszani fog és folyamatosan fogod kapni a fogyás során a pozitív visszajelzéseket. Hajrá!

2017. márc. 6. 09:45
 23/28 anonim válasza:
van előtte képed is?
2017. márc. 6. 11:55
 24/28 Matusné válasza:
69%

Én is hasonlóan néztem ki 1 éve,106 kg voltam ,172 cm-hez,undorodtam magamtól

.Nekem szoptatás alatt ugrottak föl a kilók.Abbamaradt a szopi és jött a kőkemény életmódvàltàs.Ma 66 kg vagyok.40kg-al könnyebb,leírhatatlan a vàltozàs.Ne halogasd az életmódvàltàst vàgj bele.

2017. márc. 6. 17:23
 25/28 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon elhíztam?

Nem b+ lefogytál, milyen ökör kérdés ez?

2017. márc. 12. 11:35
 26/28 anonim ***** válasza:

Huhh, az a 38 kg meglátszik, de szép homokóra alkatod van, szerencsés vagy :) Szóval ha visszafogysz a bunkó kommentelők nagyon irigykedni fognak ;)

Sok sikert!

2017. márc. 12. 16:58
 27/28 anonim válasza:
Hát a duci már rég nem vagy... Nagyon elhíztál de ha sportolsz és nem eszel szar kajákat le fogyhatsz mert jó alakod lenne...szóval szerintem mozogj minél többet! Hajrá!
2017. ápr. 23. 08:30
 28/28 anonim válasza:
Létszi mond el hogy mitől híztál.
2020. jún. 18. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!