Mit csináljak, ha elhíztam?
Miquel, nem szomorú. Az emberek sajnos összekeverik a fogyókúrát a diétával (tervezett étrend). Egy sima koplalós-nemevős fogyi után az ember bőre lottyadt, az izmait pedig felemésztette a saját szervezete. A súlyok emelhetése egy jól megtervezett étrenddel a leghatásosabb. A test több energiát használ el, ha több az izom valamint a regenerálódás alatt is van utóégető hatàs. A súlyzózás kellemes mellékhatàsa a zsírvesztès és a tónusosabb test. Bár nekem a testkompozíció váltás az, ami hatásos- lévén a munkám miatt nem mindig megoldott az evés idejèben :( lényeg: súlyzó és kaja. Kalóriadeficit koplalás nélkül.
Ezt azért olvasd el, nem marhaság: [link]
Lány vagyok, laikus, több ismerőst lecsaltam már magammal vasat gyúrni, mindkèt nemből, meg is volt a hatása. 3 hónapot adj magadnak, azalatt már nagyon sok a változás. Plàne, hogy férfi vagy, lènyegesen több a tesztoszteronod, gyorsabban látszik az eredmény. Csak ne add fel!
Tudom, miről beszélsz, kedves utolsó. Fiatal koromban cselgáncsoztam, aztán kajakoztam. Aztán persze nősülés, gyerekek, másod- és harmadállás, az alapok előteremtése. Idő nuku. Mindazonáltal az utóbbi 35 évben ha felszedtem valamennyit, akkor felfújtam a pofámat, és a napi súlyzózás mellett elmentem biciklizni, futni, hogy a szerencsésebb génekkel megáldott feleségem mellett kinézzek valahogy. Mondom: a napi súlyzózás mellett. De a súlyzók otthon vannak! Csak elő kell venni őket, és nem kell értük edzőterembe szaladni.
57F
57F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!