Kezdj el mozogni és változtass az étrendeden. Sajnos valóban nagyon elhíztál, és itt nem arról van szó hogyan nézel ki, hanem az egészségedről leginkább. Gondolom jól el is vagy lustulva, ezen sürgősen változtass ha nem akarsz 40 éves korodra beteges lenni, fáradékonyabb, akár ennél is kövérebb és persze nem akarsz jóval idősebbnek látszani a korodnál.
2017. márc. 5. 23:59
12/28 anonim válasza:
Tényleg elhíztál, ez látszik minden testrészeden. Viszont nem kell, hogy így maradjon. Elösször is gondold át, hogy mi volt a hízás oka. Gyógyszer, lelki trauma vagy megváltozott életmód? Ha tudod az okot, akkor azt próbáld megváltoztatni. Ha most elkezded akkor jövô ilyenkorra már nagyon jó alakod lesz.
2017. márc. 6. 00:18
13/28 anonim válasza:
De konnyu is , hogy rosszak legyunk !!!! Miert kell rogton le allatozni , tehenezni bla bla bla ? Ettol jobban erzitek magatokat kedves " fitt " kommentalok . Kedves kerdezo az igazsag az , hogy van rajtad némi sulyfelesleg de eros akarattal ,sportal es egy megfelelo etrendel nyugodtan leadhatod a felesleget :) Ne szomoritson el nehany nev nelkuli rosszindulatu kommentalo :)
2017. márc. 6. 00:55
14/28 anonim válasza:
Ez jó kezdet, hogy bevállalta de a kérdést. Megkaptad a választ. Most kezdj el változtatni. Ez a hétfő pont megfelel erre. Start.
2017. márc. 6. 00:55
15/28 anonim válasza:
Ha debreceni vagy, akkor tudok is ajánlani neked egy férfit. De csak ha debreceni.
2017. márc. 6. 01:58
16/28 anonim válasza:
Lehetne ennél rosszabb is. Minden esetre, ha tudod a hízásod okát, és azt meg tudod szüntetni, valamint elkezdesz mozogni, és jobban figyelsz az étrendedre simán lemegy rólad az a pár kiló. Csak kitartás hozzá!
2017. márc. 6. 03:50
17/28 MrPifta válasza:
"nem akarlak elkeseríteni, de sokak számára ez kizáró tényező lesz... "
Mások számára pedig vonzó, van, akinek ez tetszik. Mint nekem is.
2017. márc. 6. 05:42
18/28 anonim válasza:
Biza eléggé. Olyan 40-45 kg-t nyugodtan ledobhatnál. Nem kell zabálni és mozogni kell. Mondjuk ekkora súllyal már nehéz, de el kell kezdeni. A szivedet is megterheli a nagy súly, meg hát nem túl esztétikus. Lógós lesz a cickó, bepállik a segged, ilyesmi.
2017. márc. 6. 06:52
19/28 anonim válasza:
Kajak nem ertem. Te nem látod??? Fel kell tenned egy kérdést erről? Te magad tudod, hogy több, mint száz kilót mutat a mérleg, feltöltöd a képeket, és te magad nem veszed eszre, hogy igenis keményen túlsúlyos vagy? Én nem az a kategória vagyok, aki azert oltogat, mert amugy életében nem volt problémája a súlyával, éppen ellenkezőleg. De nekem eszembe nem jutott idegenektől megkérdezni, hogy "figyuzzatok már, nagyon gáz vagyok? Hol a legnagyobb a hájam?" Vagy troll vagy, vagy teljesen agyhalott.
Szedd össze magad, ha tenyleg te vagy a képen es tenyleg ennyire el vagy hízva, villámgyorsan válts életmódot, mert ha ide eljutottál ilyen rövid idő alatt, akkor ezzel az eletmodddal csak tovább hízol és kínok kínja közt patkolsz el.
2017. márc. 6. 07:52
20/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon. A duci, az a kisbaba, akit még lehet gyúrogatni. Te nem duci vagy.
Nekem ezzel a testtel nem volna kedvem élni, és nem elsősorban a kinézet, hanem az egészségügyi kockázatok miatt.
Vizsgáltasd ki a hormonrendszered, ha az rendben van, akkor meg ne egyél annyit, amennyi idáig vezetett és iktasd be a napi szintű sportolást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!