Nincs kedvem sportolni. Mit tegyek?
Most mit varsz? Majd mi sportolunk helyetted? Ne itt sajnaltasd magad,maradh igy azt kesz. Nekem se volt kedvem matekot meg torit tanulnom,erettsegizni meg plane aztan felfogtam hogy ezt sajat magamert kell megtenni aztan mar konnyu volt. Ha magadert nem tudsz valtozatni akkor mi mondhatunk barmit.
Am meg sportolast mint minden mast meglehet szeretni csak be kell vezetni a napi rutinba. Az agy meg kb 20 nap utan hozzaszokik. Addig kell akaratero utana mar napi rutin lesz mibt egy etkezes...
Először is a lelki gondjaidat kellene valahogy orvosolni.Egyelőre az jön le,hogy azért nincsen semmihez sem hangulatod mert depis vagy ,egy picit.
Ha nem akarsz diétázni,de még edzeni sem,akkor nem fogsz tudni lefogyni,sajnos.
Próbálj társat keresni a sporthoz. Illetve ha úgy érzed, hogy a sport kemény munka (amúgy az, viszont van eredménye!!!) próbálj olyan sportot keresni amit játéknak fogsz fel, pl labdajátekok. Amúgy sport után, ha jól kifárasztod magad, állítom nagyobb boldogságérzeted lesz, mint evés után, mert csomó endorfin termelődik és nem lesz bűntudatod! Senki se mondta hogy könnyű lesz, de megéri! Nekem egy olyan app segített, ami folyamatosan növeli a felülések fekvőtámaszok számát, mindig megdicsér, és jelez, ha pár napja nem sportoltam.
Nem számít, hány kört futsz, már az első méteren mindenkit lehagytál, aki a kanapén ül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!