60kg-ról mennyire nehéz lefogyni pár kilót 16 évesen?
Ugyanez volt velem is fel eve.16eves vagyok 172cm 60kg voltam aztan fogyoztam felevig azaz -10kg
mostanra jol erzem magam a boromben
Reggelire Fitness gabonapehely
Ebedre alma meg egy szendvics (zsirszegeny sajt barnakenyer)
Delutan nagyon sok gyumolcs
Este -abonett csirkemellsonka,sultcsirkemell salataval (pari sali hagyma ubi) vagy zsirszegeny turo, tojas abonettel
ilyesmi:D
meg ehetsz zabpelyhet
en ugy fogytam hogy alig ettem,de azert sose voltam olyan ehes hogy rosszul legyek
Otthon nincs mérleged? Amin néha ruha nélkül meg tudod mérni magad?
Addig semmi bajod nem volt magaddal, amíg az iskolai mérleg nem mutatott 60 kg-t? Ez azt jelenti, hogy nem látszik rajtad felesleg, akkor meg minek izgulsz? Főleg, ha tudod, hogy nyárra le szokott menni az a pár télen felszedett plusz kiló... Ezek csak számok, nem kell belebetegedni...
Utolsó válaszoló, az anorexia nervosa a nevéből adódóan egy mentális betegség nem pedig fizikai. És ilyen szavakkal ne is dobálózz, attól mert valaki vékony, nem azt jelenti h beteg.
Neked meg a fejed konghat amúgy rendesen a benne lévő üres tértől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!