Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? .

Hogyan tovább? .

Figyelt kérdés
Na szóval leadtam 3-4 kilót úgy hogy 1000 kalória körül ettem és mozogtam, amit szerintem eléggé elcsesztem. Mostmár 1200 kalóriara emeltem a kaját és ugyanúgy edzek, de felek, hogy nem fogok fogyni, mert elcsesztem és meg fogok hizni. Mit csináljak?
2017. márc. 2. 20:58
1 2
 11/11 Krisz85 ***** válasza:

persze:

vigyél be 1700 kcal-t kezdésnek

30% legyen max szénhidrát, az is jó minőségű, alacsony GI jű, itt lehet bárni, basmati rizs, barna rizs, bulgur, köles, édesburgonya , zabpehely stb,

30% jó minőségű zsír, lenmagolaj, kókuszolaj/zsír/, omega 3, omega 6, tehát lenmagolaj, és tökmagolaj, esetleg salátára oliva /főzésre szigorúan tilos!! oda csak a kókuszsír/

a mardék kalóriérték pedig fehéje kell legyen, nyilván sovány húsok, csirke, pulyka és hal,

alapjáraton rengeteg zöldség

folyadék és sok mozgás, további infókért és személyre szabott étrend tervezésért írj privát üzenetet /nyugi nem kérek érte pénzt /

2017. márc. 7. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!