Júniusig hogya/mennyit tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Arra gongoltam, hogy mikor márciusban jobb idő lesz akkor elmegyek futni stb. De enni mit ehetek? Kb mennyit tudok június végéig fogyni2017. febr. 26. 14:00
1/3 anonim válasza:
Szia! En paleoval fogytam eddig 23 kg-t :) 2016 nov.24.en kezdtem :) de majd nem minden delutan tornazok is :) sok sikert ;)
2/3 anonim válasza:
Futással nem sokat, max.amit diétával amúgy is fogynál. Hacsak nincs komoly sportmúltad és állóképességed. Inkább tempós sétányán gondolkodj, de az aerob mellé súlyzós edzés is kell. Ezt otthon is meg lehet oldani, legalábbis a kezdetekben, a semminél az is jobb. Csak súlyzókészlet kell hozzá.
Diétáról innen megtudod az alapokat:
Ugyanitt találsz mintaétrendet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!