Ti is kaptatok a kezdetekkor kéretlen "tanácsokat", hajmeresztő tippeket rokonságtól/ismerősi körtől?
Nem a normális tanácsokra értem...hanem amikor pl. olyan kezd el neked okoskodni, akinek bőven van söprögetni való a háza előtt, vagy amikor szennylapokból vett abszurd "fogyós" módszerekkel jönnek?
Például adott nő: idióta tanács, majd "aggódom az egészséged miatt, én csak jóóót akarok". Közben a barátja olyan kövér, hogy nem tudja bekötni a cipőjét, de hát az nem baj.
Vagy amikor cukorral telibevert gyümölcsjoghurttal jönnek, csak azért mert gyümölcs+joghurt, na akkor biztosan egészséges.
Ti is kaptatok hasonlóakat?
Én plao diétával fogytam. Ugyanakkor kezdtük az egyik kolléganőmmel, csak ő a saját módszerét követte, míg én egy jól felépített elvet vittem végig. Hétfőn, az első napunkon persze ment az eszmecsere. Legnagyobb megdöbbenésemre megkérdezte tőlem, én miért nem 3 víznappal kezdek??
Mondom mivel? (Azt hittem nem jól hallom, de nem...)
Há mondom az meg mire jó? A válasz: méregteleníti a szervezetet és felkészíti a fogyásra. A víz!? Komoly!? Persze kell a sok folyadék bevitel, de nem csak és kizárólag az. Nyilván nem tudtam meggyőzni, második nap már kezdett leborulni a székről, felváltva ette a diót és az almát. Ez aztán a diéta mondhatom.
Kérdezte én miket fogok enni reggelire, vagy ebédre pl.? Elmondtam neki... Hát az hülyeség, az rengeteg, azzal nem fogok fogyni... 5 hét alatt fogytam 5 kilót. Ő szinte semennyit az elmondása alapján és folyamatosan kileng (egy kis gyümölcs joghurt, egy kis jóóó cukros müzli, stb.). Az utóbbi időben észrevettem, hogy lesi miket eszek és néhány nap késéssel ő is ugyanazokat hozza. :D (persze még mindig hülyeségnek tartja az egészet)
Ahogy olvastam a válaszokat jól elmosolyogtam.. én is találkoztam ezekkel a "tippekkel":D
Kedvencemet tesómtól kaptam, aki azt mondta naponta egyszer egyek, akkor lefogyok. (hozzáteszem hogy nem fogyni akartam, hanem izmosodni, de ez a családnak mindegy volt, a lényeg hogy számolom a kalóriákat, akkor fogyókúrázok.." :D )
Egyik osztálytársam 1 hétig csak mandarint meg almát evett, mert az "fogyaszt". Képzelhetitek 1 hét után hogy tömte magába a kajákat:D
Személyes kedvencem, egy lány az évfolyamból azt mondta, a chips krumpliból van, az meg zöldség, szóval lehet enni. :D
Eleinte nagyon utáltam, de mára inkább csak nevettek amikor valaki megszólal hogy az XY nem hizlal. Anyukám mondta, hogy a hal nem hizlal, egyek belőle:D Vagy mamám a pogácsába rakott sajtot, szóval ehetek belőle! :DD
Ezeknek az embereknek egyszer olyan szépen elmagyaráznám, hogy az egész valójában csak matek, nem valami misztikus varázslat.
Engem a Reg-Enorral találnak be folyton a rokonaim...komolyan mondom olyanok mint egy szekta.
Ha nekik ez kell csinálják de engem hagyjanak már békében.
A hajam égnek áll kínálgatják a pirítós kenyeret,hogy az már nem hizlal és nem egészségtelen így.
Nekik meg attól áll égnek a hajuk ha én túrót eszem vagy olívaolajat használok...
Köztünk a különbség,hogy nekem 4 hónap alatt 8.5 kg ment le (68 kg vagyok most) nekik hónapok óta igazából semmi. (bőven 80 kg felett van mindegyik)
Igen. A házi orvosom előírta (!) a 90 napos diétát. (történt ez tinikoromban).
Meg is volt az eredménye 10 kg mínusz. De a diéta után kövérebb lettem mint voltam.
Utána az életbe többet nem "kértem ki orvosi tanácsot". -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!