Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is kaptatok a kezdetekkor...

Ti is kaptatok a kezdetekkor kéretlen "tanácsokat", hajmeresztő tippeket rokonságtól/ismerősi körtől?

Figyelt kérdés

Nem a normális tanácsokra értem...hanem amikor pl. olyan kezd el neked okoskodni, akinek bőven van söprögetni való a háza előtt, vagy amikor szennylapokból vett abszurd "fogyós" módszerekkel jönnek?

Például adott nő: idióta tanács, majd "aggódom az egészséged miatt, én csak jóóót akarok". Közben a barátja olyan kövér, hogy nem tudja bekötni a cipőjét, de hát az nem baj.

Vagy amikor cukorral telibevert gyümölcsjoghurttal jönnek, csak azért mert gyümölcs+joghurt, na akkor biztosan egészséges.

Ti is kaptatok hasonlóakat?

2017. febr. 25. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én plao diétával fogytam. Ugyanakkor kezdtük az egyik kolléganőmmel, csak ő a saját módszerét követte, míg én egy jól felépített elvet vittem végig. Hétfőn, az első napunkon persze ment az eszmecsere. Legnagyobb megdöbbenésemre megkérdezte tőlem, én miért nem 3 víznappal kezdek??

Mondom mivel? (Azt hittem nem jól hallom, de nem...)

Há mondom az meg mire jó? A válasz: méregteleníti a szervezetet és felkészíti a fogyásra. A víz!? Komoly!? Persze kell a sok folyadék bevitel, de nem csak és kizárólag az. Nyilván nem tudtam meggyőzni, második nap már kezdett leborulni a székről, felváltva ette a diót és az almát. Ez aztán a diéta mondhatom.

Kérdezte én miket fogok enni reggelire, vagy ebédre pl.? Elmondtam neki... Hát az hülyeség, az rengeteg, azzal nem fogok fogyni... 5 hét alatt fogytam 5 kilót. Ő szinte semennyit az elmondása alapján és folyamatosan kileng (egy kis gyümölcs joghurt, egy kis jóóó cukros müzli, stb.). Az utóbbi időben észrevettem, hogy lesi miket eszek és néhány nap késéssel ő is ugyanazokat hozza. :D (persze még mindig hülyeségnek tartja az egészet)

2017. febr. 26. 16:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam a válaszokat jól elmosolyogtam.. én is találkoztam ezekkel a "tippekkel":D

Kedvencemet tesómtól kaptam, aki azt mondta naponta egyszer egyek, akkor lefogyok. (hozzáteszem hogy nem fogyni akartam, hanem izmosodni, de ez a családnak mindegy volt, a lényeg hogy számolom a kalóriákat, akkor fogyókúrázok.." :D )

Egyik osztálytársam 1 hétig csak mandarint meg almát evett, mert az "fogyaszt". Képzelhetitek 1 hét után hogy tömte magába a kajákat:D

Személyes kedvencem, egy lány az évfolyamból azt mondta, a chips krumpliból van, az meg zöldség, szóval lehet enni. :D

Eleinte nagyon utáltam, de mára inkább csak nevettek amikor valaki megszólal hogy az XY nem hizlal. Anyukám mondta, hogy a hal nem hizlal, egyek belőle:D Vagy mamám a pogácsába rakott sajtot, szóval ehetek belőle! :DD

Ezeknek az embereknek egyszer olyan szépen elmagyaráznám, hogy az egész valójában csak matek, nem valami misztikus varázslat.

2017. febr. 26. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha fogyasrol van szo tenyleg nagyon buta tud lenni mindenki. Nekem kozepsuliba szamvitel tanarnom mondogatta egyszer hogy kell neha kaposzta meg zoldseglevekkel meregteleniteni par napot mert az milyen jo. En akkor mar 16 evesen furcsaltam kicsit kerdeztem tole hogy a testnek bizonyos tapanyagokra(feherje,ch,zsir) naponta szukseg van egy minimalis szinre legalabb..hiaba mondtam hogy ha napokig eheztetjuk magunkat zoldseglevel az a szervezetnek nem jo. Meregtelenitesre ott a majunk. Minden percben dolgozik. De megmagyarazta akkor is hogy a zoldsegle napokig boven eleg es megtisztulunk tole. Es o tobbdiplomas neves cegeknel dolgozo szemely volt. Megis felelotlenul monndott kamasz diakoknak ilyen dolgokat. Mert olvasta valami buta cikkben..:/
2017. febr. 26. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem a Reg-Enorral találnak be folyton a rokonaim...komolyan mondom olyanok mint egy szekta.

Ha nekik ez kell csinálják de engem hagyjanak már békében.

A hajam égnek áll kínálgatják a pirítós kenyeret,hogy az már nem hizlal és nem egészségtelen így.

Nekik meg attól áll égnek a hajuk ha én túrót eszem vagy olívaolajat használok...

Köztünk a különbség,hogy nekem 4 hónap alatt 8.5 kg ment le (68 kg vagyok most) nekik hónapok óta igazából semmi. (bőven 80 kg felett van mindegyik)

2017. febr. 27. 07:29
 15/15 Noblesse Oblige ***** válasza:

Igen. A házi orvosom előírta (!) a 90 napos diétát. (történt ez tinikoromban).

Meg is volt az eredménye 10 kg mínusz. De a diéta után kövérebb lettem mint voltam.

Utána az életbe többet nem "kértem ki orvosi tanácsot". -.-

2017. márc. 1. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!