Meg lehet valahogy javítani a Chrome-ot, ha azt írja ki, hogy "C:\Users\XY\AppData\Local\kemgadeojglibflomicgnfeopkdffink A jegyzékfájl hiányzik vagy nem olvasható?
Tölts le egy Google Chrome telepítőt.
Vezérlőpult - Programok és szolgáltatások résznél kattints a Google Chrome-ra, és távolítsd el, unistalláld.
Beállítások - Vezérlőpult - Mappa Beállításai - Nézet fül - Rejtett fájlok és mappák megjelenítése (ide tedd a pipát ha nem itt van).
C:\Users\"Felhasználó név,,\AppData\Local\Google\Chrome - > mappát töröld teljesen ki
C:\Program Files\Google - > mappát töröld teljesen ki
A letöltött telepítővel telepítsd újra.
~Ha nem oldja meg a problémát van még egy link-em ami jó lehet, és helyre tudod állítani a Google Chrome-t:
Ugyan én ezt nem próbáltam, de bajt szerintem nem okozhat, van róla egy rövid videó is a használatáról:
Ja meg persze azt a mappát is töröld ki teljesen amit írtál az semmire nem kell!
Nem is értem hogyan keletkezhetett a local-ba..
"C:\Users\XY\AppData\Local\kemgadeojglibflomicgnfeopkdffink,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!