A fogyókúrát mennyire befolyásolja a kávé lehet inni közben?
Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 12:45
1/5 anonim válasza:
Cukor nélkül esetleg, steviával, vagy édesítővel, de ha eddig is kávéztál, kevesebbet igyál, most, a fogyókúra alatt, mint általában. Egyébként felgyorsítja az anyagcserét; de ha cukorral iszod, akkor többet árt, mint segít, elvégre a szervezetnek rengeteg munka lebontania azokat a hatalmas cukormolekulákat...
2/5 anonim válasza:
Nekem konkrétan semmit nem befolyásolt.
Novemberben kezdtem el normálisan étkezni,2 hónapi semennyi kávét nem ittam.
Aztán januártól visszatértem. Napi 2.
Úgyanúgy megvan a heti fél kg fogyás.
3/5 anonim válasza:
nem kell bele tej es cukor, es akkor nem befolyasol semmit.
4/5 anonim válasza:
Ha magában iszod akkor semmi.
Sőt, segíti a májat regenerálni.
5/5 anonim válasza:
20 kilót fogytam egy év alatt napi két nagy (~3dl) pohár tejeskávé mellett. Semmi pipiskedő méregdrága tejpótlék nem volt, sima 3,5-ös tehéntej. Édesítőt raktam bele pluszban. Picit csökkentettem a szénhidrátot és kalóriát a délelőtti kajáimban, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!