Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez lehetséges vagy nem?

Ez lehetséges vagy nem?

Figyelt kérdés
Van rajtam némi felesleg, legfőképpen hason és ágyékon. Hogyan lehetne ágyekról lefogyni? Azért érdekel, mert a péniszem így kisebbnek hat 2-2,5 cm-rel. 16év/185cm/71kg
2017. febr. 19. 20:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Ui: egyébként is szeretnék fogyni. :D
2017. febr. 19. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
És ennek mi köze a szexualitáshoz? A fogyási sorrended genetika határozza meg. Lehet először oda hízol, ahova nem szeretnéd és utoljára onnan fogysz. Nem tudsz célzottan egy-egy helyről fogyni.
2017. febr. 19. 20:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem akartam a "Fogyókúrák" topikba írni, mert féltem, hogy jelenteni fogják.
2017. febr. 19. 20:42
 4/8 anonim válasza:
Miert alapból mekkora?😏😄
2017. febr. 19. 20:48
 5/8 anonim válasza:
Jaja, helyi fogyás nincs, kénytelen leszel szálkásítani, ha zavar a zsírréteg
2017. febr. 19. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Hogyan kell szálkásítani? Edzőteremre nincs pénzem, itthon viszont nincsenek erre alkalmas eszközök.
2017. febr. 19. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Felesleget szimplán mozgással is leadhatod, minden 2. nap 1 órás tempós séta, vagy rövidebb kocogás, otthon reggel és este fekvő, amíg bírod, guggolás, hasprés. Meg lehet azt oldani házi praktikával is, hogy esztétikusan nézz ki. Vagy járj egy vmi mozgásos sportra, mint ping pong, tollas, tenisz. Vegyél egy ugró kötelet és pattogj minden nap.
2017. febr. 19. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze azt kihagytam, hogy egy aránylag normális étrendet nézhetsz maximum kis "bűnözéssel". És ez nem a meki lesz.
2017. febr. 19. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!