Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy ettől teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy ettől teherbe esett a barátnőm?

Figyelt kérdés
Két napja lefeküdtünk egymással, mindkettőnknek ez volt az első. Kétszer probálkoztunk, az elsőnél nem ment, meztelenek voltunk rámült és mozgott rajtam, azután kiverte nekem, de nem ment a közelébe az ondóm. Egy orával később megint megpróbáltuk, izgattam a farkammal a punciját, megint rámült megint mozgott aztán húztam óvszert, kb 3 perc alatt elmentem. Az óvszer nem szakadt ki, levettem megcsomóztam majd kidobtam a kukába, ezután visszahúztam a fitymámat, utána izgattam még egy kicsit a punciját az ujjammal, de nem nyomtam be neki. Tehát a kérdések a következő, hogy esetleg az ujjamon lévő sperma nem-e tudott bemenni a hüvelybe, vagy amikor izgattam a farkammal a puncijat illetve mikor rámült.
2017. febr. 19. 19:45
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Illetve tisztában vagyok azzal, hogy az előváladékban maradhatott sperma.
2017. febr. 19. 19:46
 2/14 anonim válasza:
99% hogy nem terhes
2017. febr. 19. 19:48
 3/14 anonim ***** válasza:

nem, mivel a sperma a "levegőn" hamar elhal. Ha pl. szexeltek de nem élvezel bele, utána elég 5-10 perc pihi (pl. azért hogy regenerálodj) és csak egyszerű törlés után simán mehet megint, mivel addigra már elhalnak a spermiumok a szabad levegőn, amik pl. rajtad maradtak.

Az más dolog hogy a megszakításos dolog amit most említek az önmagában nem véd a terhesség elől, hiszen előváladék még ott van, szimplán azt fogalmaztam meg, hogyha még spermás is marad a farkad, de levegőn hagyod visszadughatod valamivel később akár úgy is, az már nem jut el sehova sem.

2017. febr. 19. 19:48
 4/14 anonim ***** válasza:
A második alkalommal, amikor óvszer nélkül betetted neki azután, hogy előtte nem sokkal kiverte neked, nem csak előváladék, hanem teljes értékű ondó is került a barátnőd hüvelyébe (ami előtte a te húgycsövedben maradt), szóval simán terhes lehet. A megszakítás nem védekezés, nem csak attól lehet teherbeesni, ha konkrétan beleélvezel a lányba. Gratulálok, hogy ennyi eszetek van, hogy felelőtlenül szexeltek...
2017. febr. 19. 19:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tettem be neki óvszer nelkül, csak izgattam.
2017. febr. 19. 20:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Meg voltam pisilni a kettő között
2017. febr. 19. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a rád ült és mozgott rajtad akkor mégis mit jelent, ha nem azt, hogy ráült a farkadra?
2017. febr. 19. 20:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Ráült, nem bele
2017. febr. 19. 20:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem túl valószínű,nyugi!
2017. febr. 19. 21:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, lehet, hogy meddő vagy.
2017. febr. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!