Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsír alatt is fejlődik az izom?

Zsír alatt is fejlődik az izom?

Figyelt kérdés

Tehát..azt tudom,hogy akinek zsíros a hasa,az hiába végez hasizom gyakorlatokat,mert eltakarja az izmot a zsír..az én hasamon is van egy pici,de nem vészes 60 kg vagyok a 166 cm-hez,de szeretném egy picit feszesíteni a hasam,hogy tónusosabb legyen..heti5x végzek 50 perc kardiót,mellette pedig edzek fenékre és hasra.

Nem felesleges a kettő együtt,úgy értem,ha fogyok kicsit akkor az épített izom i fog látszódni? Nem valami hihetetlen eredményekre gondolok,hanem némi változásra,szeretnék a nyárra tónusos testet.22/L

Az evésre eddig is figyeltem,azzal nem lesz probléma,tudom azon múlik leginkább,de érdekelne fejlődik e így is az izom ? :)

2017. febr. 19. 15:21
 1/6 A kérdező kommentje:

Az edzésem egyébként így néz ki,ha valaki adna tanácsot mit csináljak máshogy nagyon megköszönném. :)

Tehát heti 5x tae bo -zok a Billy Blanks féle, (50 perc)

heti 3x fenék

Guggolás 5x30

Székre fellépés 5x15 oldalanként

Bolgár kitörés 50 oldalanként

Kitörés 100 oldalanként

Lábemelés hátra 5x40 oldalanként

Csípőemelés 3x20

Tárogatás 3x15 (egy hete csinálom)

Hasra csak felüléseket és haspréseket csinálok.

2017. febr. 19. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
A fogyás, és az izomnövekedés csak kivételes esetekben működik együtt, ha valaki nagyon kezdő, vagy nagyon jó genetikával rendelkezik. Általában fogyás közben már annak örülni kell, ha meg tudod tartani az izmaidat. Ha leadtad a zsírt, akkor jöhet az izomépítés, melynek során óhatatlanul jön zsír is. Ez egy hosszabb oda-vissza játék, egy-két hónap alatt nem lehet szuper testet elérni.
2017. febr. 19. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam ilyet..mint említettem.. alakítani szeretném..
2017. febr. 19. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Alakítani a gyurmafigurát tudod. Te két dolgot tudsz:

1. Leadni a zsírt.

2. Növelni az izmot.

Azt írtad: "ha fogyok kicsit akkor az épített izom i fog látszódni?"

A válasz, hogy jellemzően nem, mert fogyás közben nem tudsz jelentősen izmot építeni.

2017. febr. 19. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:

A kajáláson fog múlni minden. Azt is kiírhattad volna, hogy hogyan étkezel egy nap. :)

Az izomépítéshez másképp kell étkezni, mint szálkásításhoz/fogyáshoz.

Erősödnek az izmaid fokozatosan? Ha igen, akkor nincs min aggódni.

2017. febr. 19. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
amit leírtál azt egy 10 éves lány is megcsiálja
2017. febr. 19. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!