Tanácsot kérnék, mi lenne az ideális?
Sziasztok!
16 éves srác vagyok. 8 évvel ezelőttől egészen 2 évvel ezelőttig aktívan sportoltam, de csak kényszerből, testneveléstagozatos iskolában.
Sajnos be kell látnom, hogy nagyot hibáztam, mikor végleg abbahagytam a sportot, most 10. osztályos vagyok, és 70 kiló fölé mentem, és sajnos nem igazán az izom az, ami a hasamon látszik.
Itt a jó idő, itt a tavasz, lassan már a nyár is, és a mai naptól kezdve elhatároztan, hogy aktívan fogok naponta biciklizni kezdetben csak 5-10 kilómétereket, néhány hét múlva, júniusban pedig 20-30 kilómétereket is.
Emellett igyekszem tartósítószermentes italokat és zsíros ételeket kerülni, a mai napom az utolsó, hogy rablóhúst eszem és kólát iszom.
Szerintetek ha naponta 100%-os gyümölcskiörlésű alma, narancslevet innék, és nem innék semmi cukrosat.
Ha az étrendemben szerepelne a banán, a gyümölcsök, és a kevés zsír
Ha 2 naponta 4-5 kilómétert futnék és bicikliznék 10-20 kilómétert
Ha naponta 50-100 felülést csinálnék
És ezt minden nap betartanám..Mennyi ideig tartana körülbelül 10 kiló feleslegtől megszabadulni és egy kis izomréteget felszedni a karomba fekvőtámaszokkal, és a hasamra kockákat szerezni?
171 cm vagyok, 72 kiló, 16 éves, fiú.
Üdv: Tamás.
Amennyiben valamelyik elképzelésem nem lenne jó, kérlek azt is jelezzétek! Hajlandó vagyok a keményebb edzésekre is, csak úgy gondolom, ha rögtön mindennek a dupláját kezdeném el csinálni, akkor hamar belefáradnék ebbe, és a lelkesedésem alig 1 hétig tartana.
Hozzátenném: A felüléseket és a fekvőtámaszokat én este szoktam fürdés előtt csinálni
A futást és a biciklizést délután, suli után.
A 100%-os gyümölcslöttyök helyett mi lehetne még az, ami segítene, hogy ne "plusz háj" legyen? :)
Gyümölcskiőrlésű :D
Nem ezt akartam :D
Szoktam látni ilyen S-Budgetes, meg Cappy Ice Fruitos üdítőket. Ezekrre gondoltam, amikre rá van írva a 100%
nyugodtan elfelejtheted ezeket az üdítőket, tele vannak cukorral, inkább facsarj otthon, vagy turmixolj. az tuti 100 %-os lesz.
mellesleg: [link] itt nézz körül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!