Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Help me! Fogyni vágyók, hogy...

Help me! Fogyni vágyók, hogy bírjátok ki, hogy ne egyetek cukrot és fehér lisztet?

Figyelt kérdés

Tipikus "majd" ember vagyok, nem bírom ki, hegy ne egyek a fent említetteket tartalmazó kajákból, aztán meg tök lelkiismeretfurdalásom, van, de majd holnap....

Már rohadtul utálom magam, de olyan, mit ha bele lenne kódolva az agyamba, hogy ennem kell, és amíg nem eszek, nem bírok másra gondolni. Már dokszor sírni tudnék. A mozgással nencs gond, azt szeretem, de egy nagy kalap sz*rnak érzem magam, hogy nem bírok lemondani ezekről a sz*arokról.

2010. máj. 8. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát lemondani örökre nem fogsz tudni soha. Viszont ha megembereled magad és mondjuk csak hetente 1x eszel ilyet, akkor fogyni fogsz. Kitartás!
2010. máj. 8. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld,én ma is ettem egy milka szív csokit.Sőt,még egy banánt is (pedig annak magas a cukortartalma).

De mondok ennél is jobbat,még lisztes ételt is fogyasztok.

A kulcsó:MÉRTÉKKEL!

Mértékkel fogyasztok mindenből,még egy pici csokit is eszek,ha megkívánom.Mellette mozgok és 2hét alatt 2kiló le is ment már:)

15/L

2010. máj. 8. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a dohányzásról nem tudok leszokni. Ez legalább olyan rossz.
2010. máj. 8. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hogy hogy bírom ki? úgy hogy más finomságokat eszek. mondjuk én szerencsés vagyok mert imádom a zöldségeket, gyümölcsöket.nekem nem okozott gondot elhagyni a kenyeret , pékárukat,krumplit, rizst. (néha persze eszek barnarizst meg krumplit is, de talán havonta 1-2x) reggelire zabkását eszek amit ugyancsak nagyon szeretek. régen volt hogy naponta 3x ettem kenyeret. most talán két hetente egyszer akkor is csak sokmagvas kenyeret és reggelire max 1 szelet. a cukrot meg édesítővel helyettesítem (próbálok keveset használni). kb 3 éve váltottam életmódot, azóta jó formában vagyok, nem dőlök ki egy egy étkezés után (mivel nem terhelem le soha a gyomrom) sokat sportolok, egyszerűen jobb a közérzetem és a testem is szebb lett. na hát én így bírom megállni. ha édességre vágyom eszek egy két kocka étcsokit, vagy natúr joghurtot összekeverek gyümikkel, vagy sütök zabkorpás sütit, zabkorpás palacsintát stb..egyszerűen az alapanyagokat kell lecserélni és figyelni mit mikor eszel. napi 5-6 kis adag.
2010. máj. 8. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem a finom lisztről való lemondás könnyen ment, mert belátom, hogy méreg, és akármikor csábít egy kis süti, akkor ez jut eszembe. a másik a cukor... ezt édesítővel helyettesítem, ha valami édességre vágyom akkor natúr joghurthoz keverek almáz és kész is. vagy túróhoz édesítőt és egy kicsi tejfölt adok. ez is nagyon finom tud lenni, és a célnak megfelel, de gyümölcs salátát is csinálhatsz, és az édesség problémád máris megoldódott (:
2010. máj. 8. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is... tudom hogy mindketttő méreg, így maximálisan kiiktattam! (főzeléket eszem, hiába van benne 2-3 EK liszt)
2010. máj. 8. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:

le lehet szokni..mint a cigiről.

eleinte elvonási tüneteid vannak, kívánod, de ez 1-2 hét alatt elmúlik. Utána nagyon kevéssel is beéred ezekből, és ugyan azt, ha nem jobb élményt ad, mint most a sok. Ezek ünnepi (lakodalmi, karácsonyi) ételek. Bőven elég sátoros ünnepeken fogyasztani. Elég. Tényleg.

2011. dec. 12. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:

ha mégis eszel a "leszokás" ideje alatt, úgy csak megnyújtod a szenvedést. Sok rostos zöldséget egyél az éhség ellen, amit te főzöl meg(pl. répafőzelék) attól jól laksz. S édességvágy ellen magokat, diófélét. Akár egy kevés mézet is, az nagyon édes, de mégsem cukor.Szénhidrát meg minden de a leszokásban segít.

ha eszel elegendő teljes kiőrlésű lisztet, elég rostos nem gyári feldolgozású zöldséget, hazai gyümölcsöt, és nem eszel készételt, dobozos, csomagolt ételeket, akkor pár nap után jóllakottnak fogod magad érezni, nem fog az ehetnék idegesíteni. De sok friss vitamintartalmú cucc kell. Cékla, káposzta, répa, alma. Ne egyél semmit, a mit dobozban zacskóban, alufóliában italos palackban, dobozban van. Hamarosan jobban fogod érezni magad.

2011. dec. 12. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!