Help me! Fogyni vágyók, hogy bírjátok ki, hogy ne egyetek cukrot és fehér lisztet?
Tipikus "majd" ember vagyok, nem bírom ki, hegy ne egyek a fent említetteket tartalmazó kajákból, aztán meg tök lelkiismeretfurdalásom, van, de majd holnap....
Már rohadtul utálom magam, de olyan, mit ha bele lenne kódolva az agyamba, hogy ennem kell, és amíg nem eszek, nem bírok másra gondolni. Már dokszor sírni tudnék. A mozgással nencs gond, azt szeretem, de egy nagy kalap sz*rnak érzem magam, hogy nem bírok lemondani ezekről a sz*arokról.
Képzeld,én ma is ettem egy milka szív csokit.Sőt,még egy banánt is (pedig annak magas a cukortartalma).
De mondok ennél is jobbat,még lisztes ételt is fogyasztok.
A kulcsó:MÉRTÉKKEL!
Mértékkel fogyasztok mindenből,még egy pici csokit is eszek,ha megkívánom.Mellette mozgok és 2hét alatt 2kiló le is ment már:)
15/L
le lehet szokni..mint a cigiről.
eleinte elvonási tüneteid vannak, kívánod, de ez 1-2 hét alatt elmúlik. Utána nagyon kevéssel is beéred ezekből, és ugyan azt, ha nem jobb élményt ad, mint most a sok. Ezek ünnepi (lakodalmi, karácsonyi) ételek. Bőven elég sátoros ünnepeken fogyasztani. Elég. Tényleg.
ha mégis eszel a "leszokás" ideje alatt, úgy csak megnyújtod a szenvedést. Sok rostos zöldséget egyél az éhség ellen, amit te főzöl meg(pl. répafőzelék) attól jól laksz. S édességvágy ellen magokat, diófélét. Akár egy kevés mézet is, az nagyon édes, de mégsem cukor.Szénhidrát meg minden de a leszokásban segít.
ha eszel elegendő teljes kiőrlésű lisztet, elég rostos nem gyári feldolgozású zöldséget, hazai gyümölcsöt, és nem eszel készételt, dobozos, csomagolt ételeket, akkor pár nap után jóllakottnak fogod magad érezni, nem fog az ehetnék idegesíteni. De sok friss vitamintartalmú cucc kell. Cékla, káposzta, répa, alma. Ne egyél semmit, a mit dobozban zacskóban, alufóliában italos palackban, dobozban van. Hamarosan jobban fogod érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!