Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek "kell" protein por?

Kinek "kell" protein por?

Figyelt kérdés
csak annak aki edz gondolom. de az is számít mi okból? pl.ha izmosodni akar akar kell, és ha fogyni akkor is? vagy ha csak fogyás miatt sportol valaki, akkor nem kell protein por? és azt mikor kell inni? edzés után pl? és ki mondja meg mennyit kell inni belőle?

2017. febr. 13. 21:27
 1/10 anonim válasza:
0%
nekem kell
2017. febr. 13. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a kimerítő választ...
2017. febr. 13. 21:50
 3/10 anonim válasza:

najó bocsi;

1.nem csak annak kell aki edz, annak is aki kevés fehérjét fogyaszt (pl:vega, és nem viszi be növényi forrásokból)

2.ha izmosodni akarsz akkor inkább több jó ch-t vigyél be, de ez ne menjen a fehérjefogyasztás rovására

3.a fogyáshoz kalóriadeficit kell, nem protein por

4.vannak akik arra esküsznek h edzés után letolnak gyorsba egy adag fehérjét, de szerintem lényegtelen h mikor iszod, a lényeg h minden étkezéshez fogyassz valamennyit, tehát kiegyensúlyozott legyen a diétád

2017. febr. 13. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
39%
Mennyiért?
2017. febr. 13. 22:15
 5/10 anonim válasza:
77%
Senkinek
2017. febr. 13. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Annak, aki valamilyen fura okból nem képes a szükségletét rendes ételből fedezni.

Fogyáshoz és izmosodáshoz nem kell por. Sokunknak eléggé egyszerű feladat mondjuk 400 kcalt megenni fehérjében. Elég röhejesen egyszerű, ha engem kérdezel, de persze egyes étrendek esetén valamivel nagyobb a kihívás. S ott van az ízlés is. De normál ember még kemény szálkásításkor is meg tudja oldani szinte bármilyen étrenden. Ha mégse, célszerű többet mozognia vagy étrendet változtatnia.

Attól még a por sem rossz, csak általában teljesen felesleges.

2017. febr. 13. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Amikor meg akarod tartani az izomtömeget, de nem eszel annyi fehérjét, ami ehhez kell.

Ki kell tudni számolni, mennyi kell Neked egy napra, ehhez bele kell ásd magad a témába, szerintem a boltban is segítenek.

De testépítő ismerőseim a por mellett is rengeteg csirkét, csirkét és csirkét esznek, 100 kg testsúly körül legalább napi 1 kg csirkét, ez az elsődleges, amit betartanak.:)

2017. febr. 14. 04:16
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

Annak kell, aki a fitnesz iparból szerzi az információit... senki másnak nem "kell"...

Egy tápanyag forrás... ugyan úgy ahogy a csirkemell vagy a bab...

Egy átlag embernek az élethez kell átlagosan 0.8gramm*testtömeg fehérje.

Egy natural testépítőnek, ha minden tökéletesen klappol, a maximális fehérje szinzézise max 2-2.2gramm*testtömeg...

Hobbi sportolóknak valahol a 2 adat között van a szükségletük...

Azt már te döntöd el, miből viszed be azt a fehérjét...

2#-es attól, hogy valaki vega, még nem kell kieghez nyúlni... gabona + hüvelyes, gabona + zöldség/gyümölcs, hüvelyes + zöldség/gyümöls...

Bármelyik párosítást választod és máris teljes az amino profil...

2017. febr. 14. 08:05
 9/10 anonim válasza:
50%

utolsónak:

"1.nem csak annak kell aki edz, annak is aki kevés fehérjét fogyaszt (pl:vega, és nem viszi be növényi forrásokból)"

A zárójeles résznél a vessző után is olvass. Szövegértő olvasás egyes, ülj le.

2017. febr. 14. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Pl. nekem. Diétázom, és járok edzeni heti 3-szor. Viszont képtelen vagyok csak kajából bevinni annyi fehérjét, amennyit illene. Ezért szoktam inni, edzés után. Ettől még persze nem "kell", de nekem beválik.
2017. febr. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!