Szerintetek mennyit kéne fogynom? (Többi lent)
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok éppen most volt felmérés tesiből és én 160 cm (már egy éve enyi vok többet nem nőttem) 63kg vagyok. Izomszázalékom 32% . Múltkor a súlyom felment a kelleténél ezer koplaltam csak reggel ettem jah 66 rol nyilvan lementem 60 ra de most megin elkeztem zabálni és láss csodát 64 vok már meginn!!! Most megint megakarom próbálni ezt a koplalásos módszert ismét de lenne értelme? Szerintetek ezzel letudok fogyni 50-45 kg ra? Érdemes lenne ? Ha tudtok ajánlani viszonylag gyors fogyást.. hánytatást azt nem mer atol roszul vok nyugi nem probaltam..Kérlek segicsetek nem azt akarom halgatni hogy feljlodo szervet vagy nyugi majd nyúlsz meg magasodsz nem !! En mar egy eve nem notem meg a menazeszem is megjott par honapja szval pls valami gyors fogyást!! Valaszotoka előre is koszi ! ♡2017. febr. 13. 21:11
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszokat :)
2017. febr. 14. 18:24
13/15 anonim válasza:
Amúgy sztem amire te gondolsz az a testzsírszázalék, nem az izomszázalék! A Netfitben (ha valaki nem tudná, orazágos felmérés arról hogy a gyerekek mennyire fittek) a testzsírszázalékot mérik! Egyébként sztem olyan 55 kg-ra kéne fogynod, de ne koplalással, hanem próbálj meg sportolni!
14/15 A kérdező kommentje:
Nemigaz a testzsirszazalalekom 24,4 az izom 32
2017. febr. 17. 14:36
15/15 A kérdező kommentje:
Tesin volt mérés
2017. febr. 17. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!