Ha régen sokkal több vékony fiatal volt de most mégis sok felnőtt elvan hizva, akkor aki fiatalon 70-90 kilo azzal mi lesz?
Régen a fiatalon nagy része vékony meg normál alkatú volt de ahogy meghazasodtak, szültek, idosodtek ugy a 30 as évekre elég sokan eleresztettek magukat.
De ma már a fiatalok közt sok olyan van aki 16 évesen 70-80-90 kg ők is felszednek még 20-30 kilot majd?
Amugy senkit nem akarok sérteni mert sok arányosan csinos molett nő van. De szerintem Anna senki nem örül ha atcsap az alakja kövérbe.
Én soha nem voltam kövér, viszont gyerekként, tiniként és a 20-as éveim elején is molettebb kategóriába tartoztam. Most 30+ vagyok és vékony. Mert megjött az eszem és időben elkezdtem dolgozni azon, hogy egészségesebb legyek. Mert nagyon nem mindegy, hogy mekkora felesleggel lépi át az ember (főleg egy nő) a mágikus 30-at, amikor az öregedés valahogy gyorsabban hagy nyomot.
A különbség annyi, hogy 10 évvel ezelőtt kevésbé volt toleráns a társadalom az elhízással. Nem folyt a csapból is az önelfogadás mantrája. Ezért a mostani, elhízott fiatal korosztály hátránnyal indul. De még így is azt mondom, hogy kb. 50% majd idővel észbe kap. A maradék pedig megmarad a kényelmes tagadásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!