Most akkor sokszor keveset vagy kevésszer sokat kell enni?
Figyelt kérdés
Mindkettőről olvasni és mindkét tábor azt állítja, hogy a másik súlyosan téved (ráadásul minkettő pompásan megmagyarázza biológiai folyamatokkal).
2017. febr. 5. 11:58
1/9 anonim válasza:
kevésszer keveset ...
2017. febr. 5. 12:23
2/9 A kérdező kommentje:
ha kevésszer eszel keveset, akkor koplalsz
2017. febr. 5. 12:24
3/9 anonim válasza:
én egyetlen egy módszerrel fogytam a 16 ev alatt, amióta kisebb nagyobb megszakítasokkal dietazom.
reggelire egy tejeskave.
ebédre egy csirkemell + prolt zöldseg
vacsorara ugyanez.
ja, és libazsirt ettem ezekhez 2 kanallal, reggelire is, vizzel lenyelve.
ettől fogytam.az 5 szöri étkezes stb, ilyen olyan dietak egyatalan nem jöttek be.
2017. febr. 5. 12:43
4/9 anonim válasza:
Ha hagyományos szénhidrátos diétáról beszélünk,akkor a stabilabb vércukorszint miatt, jobb a többször kevesebbet evés. A kérdés, hogy az ember hogy tudja beleilleszteni az életébe az étkezéseket. Ami ennél jobban számít,az az összbevitel.
2017. febr. 5. 12:45
5/9 anonim válasza:
Mindegy, a szervezet alkalmazkodik. A lényeg, hogy összesen mennyi kalóriát meg tápanyagot viszel be egy nap. Egyedül a testépítőknek fontos a folyamatos zabálás az izomépítéshez.
2017. febr. 5. 12:45
6/9 anonim válasza:
Kinek mi a jó! Nekem a napi 4-6 kis étkezès a jó. Baràtnőmnek ez nem megy, ő 3-szor eszik nagyobb adagot. Magadnak kell kitapasztalnod hogy neked mi felel meg.
2017. febr. 5. 12:46
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor végülis ehetek úgy, ahogy nekem természetesebb (3 étkezés), ha egészséges és megfelelő kalóriamennyiségű?
2017. febr. 5. 13:03
8/9 anonim válasza:
Ahogy az adott embernek megfelel. Kinek ez az ideális, kinek az.
Nekem kevésszer viszonylag keveset kell, ha fogyni akarok, bár ha egy étkezésem van, akkor az már nagyobbacska. Bár én inkább evési ablakban gondolkodom, az étkezések száma mindegy. Van, akinek az evési ablaka 1 óra alatt van, sokaknak 8, sokaknak pedig jóval több. Az étkezések száma nem fontos, úgy célszerű csinálni, hogy az ember jól érezze magát s ugyanez az egyes étkezések méretére is igaz, ki pici reggelit eszik, ki nagyot, ki semekkorát.
A szervezetnek az összbevitel számít.
2017. febr. 5. 18:07
9/9 anonim válasza:
Testépítők is simán vannak napi egy étkezéssel. S a hozzáértő többi is tudja, hogy az összbevitel számít, a testépítés témában milliószor olvastam már, itt a fogyásnál valamiért nagyon elterjedt az, hogy sok pici étkezés kell. Pedig nem. Én soha meg sem próbáltam, utálok éhezni, nekem egyszerre sok étel kell. S nem vagyok vele egyedül, finoman szólva. Ennek semmi köze az izomépítéshez. Ahhoz energia kell, de nincs előírva, hogy folyton tolni kell. A vadállatok sem így működnek s mivel mi is azok voltunk, mi sem. Ez ilyen modern flanc, hogy folyton eszünk (jó, gyümölcsevő korunkban még jellemző lehetett ránk, de az régen volt).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!