Mennyi idő után indul be a zsírégetés reggel? (többi lent)
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hangoztatják, hogy a legjobb reggel, éhgyomorra végezni az aerob edzést, ha fogyni szeretnénk; és akkor is minimum 40 perc hosszan, hogy először az úgynevezett glikogén raktárakat kiürítse a szervezet,mert csak ezután nyúl a zsír-hoz. Mi van akkor, ha valaki mondjuk este 40 perc aerob edzést csinál, pl biciklizik, azután szépen hazamegy, és nem vesz magához energiát étel formájában, kizárólag mondjuk egy nagy pohár vizet iszik lefekvés előtt.Azután reggel felkel, és szintén éhgyomorra mondjuk gyalogol 40 percet? Alvás közben csak úgy feltöltődnek a glikogén raktárak a semmiből? Bocs, ha túl hosszan írtam!! Előre is köszönöm a válaszokat mindenkinek!2017. febr. 2. 03:54
1/2 anonim válasza:
Teljen el három óra az étkezésed és az aerob edzés között és emeld fel 60 percre az edzés időtartamát. Figyeld a pulzusodat is, 140 felé ne menjen (bár ezt embere váltogatja kinek hol húzódik a határ az aerob és kardió tartomány között). Edzés után egyél. Az étkezés nagyon fontos, nem szabad koplalni (a koplalás által nem a zsírok kezdenek "elégni" hanem az izmok kezdenek leépülni). Ha az edzésed 8 óra után ér véget, akkor már csak sovány túrót egyél, ha hamarabb akkor ehetsz mást is. Sokan mondják,hogy jó a reggeli éhgyomorra történő edzés, de nekem nem működött (igaz én futni jártam ki). Viszont a szobabiciklizéssel és normálisan étkezéssel 3 hónap alatt sikerült leadnom 15kg-t. (Kondiba is jártam heti 3x + minden nap 60 perc bringa)
2/2 anonim válasza:
Èhgyomorra ne eddz. Ott esnèk össze. Kizàrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!