Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nézik le azt aki odafigy...

Miért nézik le azt aki odafigyel, h mit eszik?

Figyelt kérdés
Ha valaki minden hétvégén lerészegedik, vedel és kép is készül róla az menő, aki konditerembe jár, normálisan étkezik (és erről is készül fotó) az már nagyzolós, izomagy vagy egyéb negatív jellemzéssel ellátott. Elnézést, h általánosítok de nekem ezek a tapasztalataim a környezetemben... Nem 1x volt, h a semmiből leszóltak a barátaim, mert számukra "idegesítő" ahogy élek (odafigyelek a kajára és konditerembe járok). Csendben csinálom a diétámat, senkit nem kritizálok aki másképp el mint én, de én kapom az adagokat... Veletek volt már ilyen? Ti hogyan kezelitek az ilyen helyzeteket?
2017. febr. 1. 10:09
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
82%
Azért kíváncsi lennék a te normális étkezésedre, mert sok kondisnak az a normális, hogy szinte minden étkezésre csirkemellett eszik rizzsel, és különböző kiegészítőket fogyaszt. Ha nem így van, és tényleg egészségesen étkezel, akkor keress más barátokat, például a konditeremben.
2017. febr. 1. 10:19
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nagyon általánosítasz. Nekem egy ismerősöm nincs, aki részeg képet tenne fel, vagy ilyeneket tartana menőnek. Sportosat viszont szoktak sokan. És nem azért, mert olyan különlegesen sportos lenne minden ismerősöm.

Az az idegesítő, aki állandóan ezzel foglalkozik, aki egy kocka csokit nem mer megenni, miközben iszonyatosan kívánja, de fél, és bebeszéli magának, hogy attól rögtön hízna 3 kilót. Aki szerint mindenki hülye, aki nem azt sportol, mint ő, aki nem teszi tele fb-ot a sportos képeivel, az szerinte már nem is sportol. Van ilyen ismerősöm is :)

2017. febr. 1. 10:20
 3/43 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell fényképeket közzétenni. Mire jó az? Szerintem magánügy, hogy ki mit csinál és mit eszik. De ha vígasztal, engem a részegek se érdekelnek.
2017. febr. 1. 10:35
 4/43 anonim ***** válasza:
72%
Mert az emberek nagy része nem is tudja mi az , hogy diéta. Én is évek óta egészségesen étkezem, azt mikor családi kaján megkérdik ,hogy miért nem eszek sültkrumplit vagy valami lisztes sütit , akkor anyám rávágja hogy fogyókúrázok.Azt kapom az ívet ,hogy nem kell fogynom stb, egyek má. Azt közbe fogyókúráról szó sincs csak egyszerűen egészségesen eszem. De az emberek ezt a kettőt nem választják ketté. Haveroktól is megszoktam kapni ,hogy miért nem kérek cukrot a kávémba meg stb. De tudatlanok is mert egész nap energiaitalt meg kenyeret esznek munka közbe mert azt hiszik ettől töltődnek fel, engem meg kiröhögnek ,hogy összeesnék ha nem ennék cukrot munka közbe mint ők...:D ilyenekkel kár is tőrödni. Majd a tények előbb utóbb téged igazolnak. 23 éves vagyok,5 éve ballagtam el a gimiből ,na mondanom se kell ,hogy akik leugattak a egészséges életmódom miatt azok most gurulnak,azt alig tudnak fulladás nélkül elvégezni bármit is, nekem meg kockás a hasam meg életem formájába vagyok. Zabálják a sok szart mert 15 évesen se híztak el, ja csak 20 év után kicsit lelassul az anyagcsere. Szóval sz@aard le ,hogy ki mit ugat. Magadért csinálod, nem másokért. Ha meg nem bírod egyszerűen visszaszólsz. Én is vissszaszoktam hogy " én eszem ezt nem neked kell akkor téged mit érdekel"..azt rájönnek hogy semmi közük hozzá. Ám csak magyaroknál berögzült ez a téma. Rántott hús sültkrumplival meg 20 darab túrós porcukros rétessel. Mást nem is ismer nagyrészük. Ezek után nem kell sokat várni az emberek nagyxrészétől...mikor megyünk kajáldába azt én grillen sült csirkét kérek zöldségekkel ,mások meg hamburgert meg pizzát esznek azt furcsálják hogy én miért nem. De aztán szép lassan megértik hogy én EZT szeretem.
2017. febr. 1. 10:42
 5/43 anonim ***** válasza:
ismerkedj új emberekkel, szerezz új barátokat, ennek így semmi értelme.
2017. febr. 1. 10:44
 6/43 anonim ***** válasza:

előző vagyok...ám meg tényleg a te barátaiddal van gond

múltkor buliba pont láttam ilyen 13-14 éveseket. ott cinkelte egy CSAJ(!) a fiút , hogy miért nem cigizik anyád nem látja most. nem kell mondanom matt részeg volt mindkettő.

na én nekem 14 évesen az összes jobb barátom cigizett kb. sőt mentem is ki velük órák közti szünetbe ,de soha egyik se szólt semmit. azt mondták ha majd kiakarom próbálni akkor megkínálnak..de egy rohadt szót nem szólt egyik se hogy én miért nem gyújtok rá.

szokták is mondani ,hogy a családot azt nem ,de a barátaidat megtudod válogatni...

2017. febr. 1. 10:46
 7/43 anonim ***** válasza:

Szerintem az olyan túlzások miatt, mint amiket a 4-es is írt. Azért mert valaki nem eszik lisztet, sütit, stb., még nem biztos, hogy egészséges.

Mint ahogy aki eszik néha sütit, az sem azt jelenti, hogy bezabál naponta 10 darabot.

Azért mert néha valaki megeszik egy szelet pizzát vagy időnként eszik sültkrumplit még lehet nagyon egészséges, lehet jó a táplálkozása.

Szerintem azokat nézik le, akik nem tudják elfogadni, hogy nem mindenki úgy étkezik, ahogy ők, és nem csak az lehet jó, egészséges, ahogy ők étkeznek. Szóval ez valahogy oda-vissza megy.

Én senkit sem cseszegetek az étkezésével és engem sem szoktak.

2017. febr. 1. 11:00
 8/43 A kérdező kommentje:

Változatosan étkezem :) Nem tudnék csak csibemellen élni. Mindent eszek, csak mondjuk a köreteket elkerülöm és a cukros dolgokat :)

Nyugi, én sem vagyok konditeremben pózolós, csak vannak ugye akik ilyenek és a többik egyből lehurrogják őt... :)

Köszi a válaszokat, érdekes volt a különböző véleményeket olvasni 😊

2017. febr. 1. 11:07
 9/43 A kérdező kommentje:

4. Mintha engem írtál volna le 😁 Csak nekem nincs kocka hasam, de a hozzáállásra gondolok.

Múlthéten voltunk egy kiállításon. Elmentünk a közeli gyrososba enni. Ők zsemlében ették a gyrost, míg én zöldséggel és számítottam is valami hozzászólásra is, h "Ne mondd, h te ezzel jól fogsz lakni?". Én meg, h de igen, és hidd el te előbb fogod azt mondani, h éhes vagy mint én. Nevetett, h ő zsemlét eszik én meg csak zöldséget, ugyanmár... Persze 2-kor már várta, h mikor érünk haza, h egyen. Nem szóltam semmit :)

2017. febr. 1. 11:13
 10/43 anonim ***** válasza:
50%

Kedves 7es.

Most azert mert en kerulom a lisztet meg cukrot ebbol te msot altalanositasz azzal hogy ettol fuggetlenul en meg egeszsegtelenul ehetek. Egy szoval se mondtam olyat hogy aki liszteset eszik az egeszsegtelen. Nyilvan te megengedes magadnak. Nagyon ritkan en is. De most azert mert en kerulok ezeket miert lenne egeszsegtelen a taplalkozasom? Nem egyoldaluan eszek(csirkemell-rizs) sot konditerembe se voltam meg soha(mast sportolok).

De latod kedves kerdezo valaki abbol hogy leirtam hogy nem eszek liszteset mar behatarolt engem valamilyen kulon csoportba amit o elkepzelt maganak.eloitelet mindenhol.

2017. febr. 1. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!