Túlsúlyos vagyok, fogyni AKAROK! De hogyan?
187 cm vagyok 125 kiló.. túlsúlyos fogyni akarok most a cél -25 kiló..
Problémám : mind a 2 térdem kificamodik guggolni futni ugrálni lépcsőzni nem tudok.. még túlsúly előtt ment tönkre a térdízületem nem miatta.. Kalória számlálással kezdem de valamit mozogni is szeretnék . valami tipp?
Én írtam az edzőtermet. Pedig motiválna. Egyébként nem te lennél az egyetlen túlsúlyos. Esetleg egy forgalmasabb helyet keress ahova több ember jár. Én járok szinte minden nap és hidd el, többségében vannak azok akiknek bőven van mit alakítaniuk a testükön mint azok akik tényleg jó formában vannak.
Azért lenne jobb, mert így kilőtted kb. az összes szabadban végezhető sportot.
En vagyok az aki a tobb zsirt preferalom.
Igaza van az utolsonak! Konditerem, hajra!
En is jarok, pedig 30 kg tulsulyom van.. szult no vagyok.
Nem zavar a tomeg, nem erdekel ki mit gondol. Ugy vagyok vele majd meglatnak fel ev mulva es akkor mar nem lesz mit takargatni.
Igaz en bnommel jarok a terembe. De van szemelyi edzom es lass csodat en is azt hittem, h kb az edzo is korbe fog rohogni de nem.
Nekik nem csak kigyurt emberek a specifikaciojuk hanem igenis van minden edzonek fogyaszto programja is amit szemelyre szab.
Otthon probaltam tornazni en is. Hat nekem egy katasztrofa elmeny. A futott szobaban ugralni 30 kg sullyal Rekara vagy Norbira vagy csak ugy hajlongani ide oda testneveles cimen. Borzalom. Ja 10 perc utan abba hagytam. Nagy a serules veszel otthon igy ezzel a modszerrel ekkora sullyal.
Ha sportoktató vagy, akkor vágod hogy ilyen súllyal ha megcsúszik a medence felé... Meg amúgy is. Csak egy debella lesz az úszástól. És amorf testalkatú. Mint az úszók mindegyike. Nem vizi állatok vagyunk.
Ahogyan azt is kellene vágni, hogy az otthoni torna szart sem ér.
Köszönöm a tanácsokat!
Itthon edzek van ami motiváljon unokatestvérem esküvője májusban lesz és koszorúslány szeretnék lenni, nincs testvérem számomra az unokatestvéreim azok! Úgy hogy le fogok fogyni mindennap tornázok itthon, találtam egy nekem való videót( ha nem lesz ez a jeges idő minden este sétálni fogok), még mérlegre nem álltam még ilyenkor felesleges. ami a gondom hogy a kötelező 1200 kalóriát se viszem be nem értem miért reggeli ebéd uzsi vacsi is van ... csak este gyötör az éhség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!