Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétába belefér ha reggel...

Diétába belefér ha reggel eszek zabkását sima kakaóporral, és mézzel?

Figyelt kérdés

Úgy egy hétig csináltam, hogy nem ettem lisztes dolgot. Viszont érzem, hogy valami CH kell a szervezetemnek. Főleg reggel kívánom... Az egyéb kiegészítés az pedig a zöldségek, gyümölcs, hús kombó...

Szoktam futni, szobabiciklizni is most télen, mert elég hideg van... ezt változó időpontokban. Inkább ilyenkor este megyek ki. A gondom az, hogy befeszítem a fenekemen a bőrt, akkor csúnya narancsbőrös. És 39 kg voltam középiskolában csak akkor még össze-vissza ettem, és amikor hirtelen meghíztam felszakadozott a bőr a fenekemen úgyhogy striás az egész... Meg nagyon lassan nőttem meg. A felsőtestem szép hosszú, lapos has, egy modell is megirigyelné..Sokat nyújtottam és így a combom is megnőtt a vádlim viszont rövid maradt...Sehogy sem akar megnőni, pedig már 22 vagyok..Nevetségesen nézek így ki emiatt nem járok strandra... Úgyhogy valami tanácsot szeretnék hogy mégis hogy változtassak...Talán nagyon le kéne fogynom, hogy hosszú, vékonynak tűnjön a lábam. Igazából izmos is, főleg a külső részen, de látom a háját főleg láb belső részén és fenék részen. De formás vagyok szerencsére, de néztem már ki jobban.. Olyan 163 cm vagyok, 56 kg... Soknak érzem. Valami tanácsot kérlek írjatok...Meg majd megyek szoláriumozni, mert hófehér vagyok, és sötét szőrrel. Talán az is segít hogy ne látszódjanak annyira a striáim.. Meg valahogy "följebb" kerüljön a fenekem... -> arra is szoktam guggolásokat használni. Befeszítem nagyon kemény akkor..de kívül meg zsíros az is.. Vagy most nekem tényleg salátán vízen kéne élnem, hogy ez ne legyen? Bírom max egy hétig...

2017. jan. 30. 18:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel a felfogassal, hogy vizzel rossz az ize, hogy az elvezetekre alapozol dieta alatt. Na mar a dieta pont nem az elvezetes izekrol szol, gondolj csak a javasolt natur husra. Ha a finomsagokrol szolna a fogyas akkor zsiros sult krumplit ennel meg tortat meg fagyit...

A cel erdekeben el kell felejteni ezt a hozzaallast, hogy ami a megszokottol elter az mar fuj es rossz...

Nem bantasbol mondom amugy.

A nagy zsirtartalmu tejet csereld le 1.5 %osra. En am ugy csinalom hogy fele viz fele tej.

A mez felejtos dietaban. Megemeli a vercukrodat es ezaltal mar lottek is a dietadnak arra a par orara.

Ha gondolod irhatsz privit segitek.

2017. jan. 31. 16:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Tudom,de én csináltam már azt, hogy semmi cukor, meg semmi édes! És falási roham lett az eredmény.. Most van itthon méz ezért arra gondoltam, ha rám tör a vágy, akkor azzal eszem a zabkásám. Viszont most ebből is túl ettem magam... Megint tele vagyok.. Amúgy előbb néztem egy videót a vércsoport diétáról beszéltek. Én 0-ás vagyok. Állítólag húson, meg zöldségen kéne élnem, de hát én azt nem bírnám az biztos...
2017. jan. 31. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezek csak kifogasok. Ha le akarnal fogyni, nem csak a kifogasokat gyartanad magadnak meg azt h mit nem birsz. Hanem mennel csinalnad..

A falasi rohamok fejben dolnek el, mert effektive a cukor es szenhidratrol 10 nap alatt "le lehet szokni". Utana sajat magad krealod agyban a vagyakozast.

A masik szedj kromot, nagyon hatasos. Ja es ha bosegesen eszel feherjet, akkor nem fogod kivanni a szenhidratot.

Addig amig igy allsz hozza, soha nem lesz meg az eredmeny.

2017. jan. 31. 20:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Én vizzel csinalom a zabkasat, megfözöm es feherjeporral keberem. ( De lehet bele gyümölcsöt, mogyorot, akarmit is) Ha csak siman leöntöd vizzel, ugy tuti nem finom.

Amugy vitatkoznek azzal, hogy dietaban nem lehet jokat enni. Ha csupa izetlen sz@r eszel, nem fog sokaig tartani a dieta. Meg kell keresni az alternativakat, füszerezni, sozni. Különben nem lehet sokaig birni. Amikor elhagytam kicsit magam, csak valamit gyorsan összedobtam, allandoan felrekajaltam. Miota odafigyelek, rendesen es izletesen fözök, nem nagyon kivanok mas etelt.

A cukorrol lejönni valoban ket het, en a falat kapartam. Aztan hirtelen elmult, azota nagyon ritkan vagyok kivanos ( alt csak akkor, ha nem jol allitom ösze az aznapi kajat), es siman meg lehet allni az edes dolgokat. Amugy cukor helyett ott a stevia, meg ezer mar edesitö. Es nem, egyikröl sem bizonyitottak be hogy karos.

2017. jan. 31. 22:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen, én is próbáltam, hogy megvontam magamtól a finomabb ízeket, de nem sokáig bírtam... Szerintem így jó lesz. Még nem fogytam, de azt észrevettem magamon, hogy a bőröm szebb lett. Nem vagyok csontkollekció, de talán jobb is így. Inkább csak megpróbálok egészséges lenni. :) Köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 1. 15:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Meg egy szora. En irtam az iztelen kajas kommentet.

Ugy ertettem, hogy az igazan izes es elvezetes kaja az a zsiros CH dus jo kis cukros cucc.

Mert a zsir es a Ch nagyon jok egyutt ugye a zsirtol finom minden ezt tudjuk. Na de a cukor az az igazi fo bunos.

Nezzuk meg az 50 legaddiktivabb kajat a vilqgon, egyik sem a natur hus vagy a zabpelyhes feherje 😁

Felre ne ertsetek en is dietazom es kozben edzek a teremben de en rendesen csinalom, nem eszek felre mezeket meg muzlit meg egy adag sult krumplit stb.

Vagy jol csinalod vagy nem.

2017. febr. 2. 14:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Persze. igazad van, tudom.. Csak nem egyszerű betartani :)
2017. febr. 7. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!