Mi lehet a baj? Nem értem
Heti 2x edzés teremben,1 otthon es 2x bringázás otthon 45 perc
Makrók rendben vannak,picit talán a kalória kevés
De valahogy nem mozdul a mérleg ,se fel,se le
Nem tudom mi lehet a gond
3 hete edzek (kb 3 hónap kihagyás után)
3 hete dietazom is
Ezért nem fogysz... Nagyon kevés!
1200 alatt nem szabadna enni, de edzés mellett 1500-1600-1700 is simán mehetne. Így csak azt éred el, hogy lassul az anyagcseréd és a szervezeted tartalékolni fog.
Igen tartalekol de akkor éppen az h "hiznom" kellene
De még az se
És megvan az 1200 is mert beleszamitom azt amit iszok mert enyhén ízesített víz
Mitől kéne híznod? A szervezeted nem kap elég kaját. Ami tartalék megvan neki, azt őrizgeti. Mert egyébként SOKKAL kevesebbet eszel, mint amennyiből naponta él szerencsétlen.
De ne aggódj, abbahagyod a diétát, és máris pikk-pakk meghízol, mert az anyagcserédet már tönkrevágtad.
Nem hiszem el, hogy egyetlen kérdésnél vagy cikkben sem olvastad még, hogy nem szabad koplalni. Azt hiszed, te leszel a kivétel, aki erősíti a szabályt?
Kedves hatos tudom h ha keveset eszek akkor koplalasnak veszi a szervezetem
Másrészt ne oktass ki,mert nem ismersz,nem tudod mióta edzek ,miként szoktam diétázni és mi vált be eddig nekem szóval köszönöm
Én csak kérdeztem valamit h mi lehet a gond mert máskor működött szépen ,csak most valahogy mégsem jön össze ,igen többet ettem eleinte és ezért vettem vissza jobban a kajabol mert nem igaz h lassan 1 hónapja de szart sem változik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!