Fogyókúránál ez normális?
Figyelt kérdés
2,5 hete fogyózok, eddig nagy nehezen leadtam 2 kilót, de semmi nem látszik meg rajtam, és félek, ha így haladok, nyárra is ugyanilyen maradok.
(72kg)
2017. jan. 25. 16:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Amikor én kezdtem akkor 5kg után láttam változást először magamon. Ne aggódj, ha így folytatódik akkor nyárra tuti sikered lesz.
16/l
2/7 anonim válasza:
Nekem 1,5hónap után látszott csak.
3/7 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy fogysz 10kg-t, eléred az álomsúlyod. Lehet, hogy még ekkor is látszik rajtad "felesleg", de az csak a bőr, stb. Ebben az esetben nem a további fogyókúra, éhezés a megoldás, hanem csak simán hagyni kell a szervezetet, had regenerálja magát, had szokjon hozzá a -10kg-hoz. Kell egy kis idő, mire rendeződik a fogyás.
4/7 anonim válasza:
Én fél év után sem láttam változást, mások igen (kellemes tempóban fogytam, heti 30 dekát, de asszimmetrikusan és nagy feleslegből). Normális, persze. Mit vársz 2 hét után? Van, aki ennyi idő alatt el se kezd fogyni.
S van, aki fogy 2 kilót s óriási a változás, főleg, ha az összes feleslege ennyi.
5/7 anonim válasza:
Két és fél hét még nagyon kevés idő. Hónapok kellenek a komoly változáshoz.
Csak csináld tovább és meg lesz az eredménye.
6/7 anonim válasza:
én több mint fél év után láttam változást, mások már korábban is mondták, én nem hittem nekik, mert nem volt meg az önbecsülésem, és ugyan olyan kövérnek láttam magam.
7/7 anonim válasza:
40kg mínusz után pont olyan dagadtnak látom magam mint előtte... javaslom dobd ki a csába a mérleget meg a tükröt és vegyél egy centit... sokkal motiválóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!