Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Családom miatt nem tudok...

Családom miatt nem tudok fogyni, Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ők ilyen lángost, kirántott sajtot , sültkrumplit, fehérkenyeret meg ilyeneket esznek... nem engedik hogy mást csináljak magamnak, meg azt sem hogy ők nekem, mert nem fognak csak kulon nekem fozni. Valami otlet?

2017. jan. 24. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
én szivesen cserélek veled
2017. jan. 24. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem ha már nem akarnak neked külön főzni, te miért nem készíthetnéd el magadnak amit szeretnél? Hány éves vagy, féltenek hogy baj történik a konyhában?
2017. jan. 24. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon nincsenek kepbe az elettel akkor... Felnott letukre nem tudni hogy nennyire karos ez es hogy a kesobbiekben milyen rossz kovetkezmenyei lesznek... Es egeszsegtelen.. Amugy hany eves vagy??
2017. jan. 24. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Nos, a fehérkenyeret nem kell megenned, remélhetőleg akad azért otthon zöldség. Van tojás és sajt, így a fehérje se gond... Ki lehet ebből hozni valamit :)

Nem kell, hogy főzzenek neked, főzhetsz te is magadnak, ha már elmúltál 10, s persze főzés nélkül is lehet enni. Ha az ebéd nem is ideális, a többi étkezésre ehetsz valami számodra megfelelőbbet, amit nem nehéz s nem sok idő elkészíteni.

Hogyhogy nem engedik? Bár ilyen család is van, én megpróbálnám kierőszakolni, hogy engedjék (vagy főzni, amikor nincsenek ott).

2017. jan. 24. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon egyszerű: kevesebbet kell enni.
2017. jan. 24. 18:05
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Hát ha tényleg nincs megoldás a hekyzetre akkor annyit tudsz tenni hogy ezeket eszed csak kisebb adagot. És több testmozgás.
2017. jan. 24. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Főzz magadnak? Én vega vagyok a családom húst eszik hússal 14 éves koromtòl magamnak főzök.
2017. jan. 24. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Ha ezekből nem eszel sokat, akkor így is lehet fogyni. Illetve ezektől sem hízik az ember, csak akkor ha sokat eszik. Ne fogd rájuk.
2017. jan. 24. 18:39
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

Legalább naponta 2 ilyen kérdés van, ahol a kérdező azért nem tud egészségesen élni, mert a családja nem úgy él. Hagyjuk már a kifogásokat.

Ha elmúltál 10 éves, akkor el tudsz már menni akár a boltba is, és főzni is tudsz magadnak. Nem kell engedélyt kérned.

Azt meg ne mondd, hogy erőszakkal kényszerítenek, hogy megedd a lángost meg a sültkrumplit. Bár azt is nehéz elhinni, hogy valahol minden nap ilyet esznek, és nem kapnak szívinfarktust.

De ezekkel az ételekkel sincs semmi baj, amíg tudod tartani a mértéket és mellette eleget sportolsz. Mivel még gyerek vagy, nincs szükséged arra, hogy makrókat meg kalóriát számolj.

2017. jan. 24. 18:43
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
saját magad miatt nem tudsz fogyni, ugyanis akkor fogy az ember, ha kalóriadeficitben van, vagyis vagy kevesebbet zabálsz vagy többet mozogsz mint most és le fogsz fogyni
2017. jan. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!