Mit kéne tennem? Segííítsetek
A problémám a következő:
mindig elhatározom, h másnaptól kezdem a fogyókúrát(kb 10 kilót kell leadnom)és aznap este utoljára még eszek egy jót. másnap el is kezdem, de este ha látom a többieket ahogy esznek, vagy ha ránézek az ételre, rögtön megkívánom...és nem bírom ki, hogy ne egyek belőle, pedig nem is vagyok éhes:(
és akkor jól bezabálok(pukkadásig!)és elhatározom, h holnaptól kezdem inkább...és ez már így megy hónapok óta:(((
előbb is ettem egy csomót(4 tortaszelet, sok corn flakes, egyszerűen nem tudok mértéket tartani)
szóval holnaptól kezdem a fogyókúrátXDXDXD
félek, hogy tönkreteszem a gyomrom a sok esti kajálástól...
amit én csináltam (és amivel 2-3,5 hónap alatt leadtam kb 12 kilót), ha érdekel, a következő volt: reggel jóóónagy reggeli, hogy ne legyek éhes délig, délben aztán szinténjónagy ebéd, hogy ne lyukadjon ki a gyomrom estére, vacsira semmi, és emellett tornázz vmit (én pl leginkább hasra gyúrtam mivel onnan akartam főként fogyni)
az elején persze ez is iszonyatosan nehéz volt, sokszor nagyon közel álltam ahoz h megtörjek és hagyjam a fenébe az egészet, de aztán egy idő után egyre könnyebb lett, nőtt az akaraterőm, egyre jobban éreztem magam a bőrömben.. szóval ezt tudom ajánlani, és azt hogy akármennyire is nehéz, meg kell próbálnod erőtvenni magadon amikor elcsábulnál..
köszönöm a válaszokat:)
igazából rendesen eszem napközben, nem vagyok éhes, csak a szemem kívánja:S
de akkor holnaptól most már tényleg elkezdem:)és sportolni is fogok, és nem fogom föladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!