Melyik a jobb? Jó alak, zacskószerű mellekkel, vagy kövérség viszonylag szebb mellekkel?
Én is a jó alakra szavaznék. A melleidet csak te és a potenciális partnered látja, az alakodat mindenki. És az egészséged szempontjából se mindegy.
A legnagyobb baj szerintem a gyakori súlyingadozás. Így a bőröd nehezen tudja követni a testsúlyodat. Ha pár évig sikerülne tartanod a kisebb súlyt, szerintem összébb húzódna a bőröd is.
Véleményem szerint ebben segít egy jó melltartó, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Nekem kicsi melleim vannak, 2 terhesség után nagyobbak lettek, viszont lógtak. Én mindig melltartóban járok (csak alváshoz veszem le), szerintem ez is közrejátszott abban, hogy - miután fogytam is jócskán, mellből is - a melleim ugyanolyanok lettek, mint a gyerekek előtt, nem lógnak, feszesek. Tudom, nem pont ugyanaz a szitu, de talán neked is beválik.
Ha nagyon akar össze tud spórolni egy átlag ember,ha mégsem akkor részletekben fizeti.
Én is megcsináltattam pedig nem úszok a pénzben...havi kb 20.000 Ft-ot tettem félre (más ennél többet költ egy hónapban cigire...) és 3 év múlva megcsináltattam 650.000 ft-ért.
Választottam,hogy cici vagy kocsi és az előbbi mellett döntöttem,nem bántam meg mert kb olyan volt a mellkasom mint egy fiúnak.
Haverom szokta mondani, mikor deadliftezik a csaja:
Inkább egy jó segg, mint 2 nagy csöcs...
SPORT SPORT SPORT
Én ezt tanácsolom neked.
Mellesleg ki mondta neked, hogy csúnya a melled? Barátnőid vagy Te? Ez nem mérvadó. Nincs 2 egyforma mell nyilván Te is tudod.
Én kb annyi kiló voltam mint te, tornával fogytam meg probáltam kerülni a magas szénhidrátú kajákat most kb 61 kg vagyok. Kicsit lógnak a melleim de sztem én ilyen tipus vagyok mondjuk C kosaras cicik a gravitáció miatt lógniuk kell.
Ne plasztikázz ha gyereked lesz akkor is változik a melled és akkor az összevart mell hogy tud igazodni az új állapotokhoz
HA sportolsz büszke leszel magadra és akkor már nem lesz olyan nagy gond amit írtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!