Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Jó alak,...

Melyik a jobb? Jó alak, zacskószerű mellekkel, vagy kövérség viszonylag szebb mellekkel?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, van 2 dolog ami megkeseríti az életemet, elveszi az önbizalmamat. Tizenévesen sokat szenvedtem miatta, depresszió stb, mostanra már valamennyire normális életet élek. Gyerekkorom óta kövér vagyok, a súlyom úgy nőtt ahogy a magasságom, mióta megálltam a növésben és 163 cm lettem, 75-80 kiló körül ingadozik a súlyom. Persze az évek alatt folyamatos fogyókúra-visszahízás sorozaton vagyok túl, de 66 kiló alá nem tudtam menni soha. Úgy érzem 65 kiló lenne az a testalkat ami számomra tökéletes lenne, amit nagy küzdelem árán de meg tudnék tartani ha igazán akarnám. De van egy dolog ami miatt, mindig elégedetlen vagyok a lefogyott testemmel. A melleim. Csőmellem nőtt, ami sok szenvedést okozott mindig. Szóval úgy néz ki mint 2 kis uborka a legalján egy-egy óriási parizer méretű bimbóudvarral. Amikor 75-80 kg vagyok, akkor annyival jobb a helyzet hogy van benne valamennyi zsírszövet, igaz hogy a forma undoritó, de jó melltartóval nem látszik, pl a strandon. Amikor elértem az álomsúlyomat akkor viszont csak kicsi üres bőrzacskók voltak ráncos parizer bimbókkal. Ami borzalmas 25 éves létemre úgy hogy még nem is szültem. Ez már melltartóban is látszik, illetve a legtöbb fazonból mozgás hatására kibuggyan a sok bőr. Ez annyira zavar, hogy nem is érzem magam motiváltnak a fogyásra, súlymegtartásra. Viszont kövéren sem érzem magam jól, szeretnék csinosan öltözködni, szeretnék egészségesebb lenni. A plasztikát mint megoldást ne írjátok, mert nincs rá pénzem, elég a hitelemet fizetni. Szóval szerintetek melyik a jobb variáció? Főleg férfi szemmel, hiszen ruhában nem látszik, de párkapcsolatban úgyis kiderülne.
2017. jan. 11. 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Inkább jó alak+ előnyös melltartó. Az ember lánya nem mutogatja bárkinek a mellét, normális esetben. Egy értelmes férfi meg megérti a problémát. A természet nagyúr és valamit valamiért.
2017. jan. 11. 18:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is a jó alakra szavaznék. A melleidet csak te és a potenciális partnered látja, az alakodat mindenki. És az egészséged szempontjából se mindegy.

A legnagyobb baj szerintem a gyakori súlyingadozás. Így a bőröd nehezen tudja követni a testsúlyodat. Ha pár évig sikerülne tartanod a kisebb súlyt, szerintem összébb húzódna a bőröd is.

Véleményem szerint ebben segít egy jó melltartó, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Nekem kicsi melleim vannak, 2 terhesség után nagyobbak lettek, viszont lógtak. Én mindig melltartóban járok (csak alváshoz veszem le), szerintem ez is közrejátszott abban, hogy - miután fogytam is jócskán, mellből is - a melleim ugyanolyanok lettek, mint a gyerekek előtt, nem lógnak, feszesek. Tudom, nem pont ugyanaz a szitu, de talán neked is beválik.

2017. jan. 12. 00:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha nagyon akar össze tud spórolni egy átlag ember,ha mégsem akkor részletekben fizeti.

Én is megcsináltattam pedig nem úszok a pénzben...havi kb 20.000 Ft-ot tettem félre (más ennél többet költ egy hónapban cigire...) és 3 év múlva megcsináltattam 650.000 ft-ért.

Választottam,hogy cici vagy kocsi és az előbbi mellett döntöttem,nem bántam meg mert kb olyan volt a mellkasom mint egy fiúnak.

2017. jan. 12. 07:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Haverom szokta mondani, mikor deadliftezik a csaja:

Inkább egy jó segg, mint 2 nagy csöcs...

2017. jan. 12. 08:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Jó alak bár magam ellen beszélek mert én a telt lányokat szeretem inkább.
2017. jan. 12. 12:49
 16/18 anonim válasza:

SPORT SPORT SPORT

Én ezt tanácsolom neked.

Mellesleg ki mondta neked, hogy csúnya a melled? Barátnőid vagy Te? Ez nem mérvadó. Nincs 2 egyforma mell nyilván Te is tudod.

Én kb annyi kiló voltam mint te, tornával fogytam meg probáltam kerülni a magas szénhidrátú kajákat most kb 61 kg vagyok. Kicsit lógnak a melleim de sztem én ilyen tipus vagyok mondjuk C kosaras cicik a gravitáció miatt lógniuk kell.

Ne plasztikázz ha gyereked lesz akkor is változik a melled és akkor az összevart mell hogy tud igazodni az új állapotokhoz

HA sportolsz büszke leszel magadra és akkor már nem lesz olyan nagy gond amit írtál

2017. jan. 12. 14:57
 17/18 anonim válasza:
Kicsit fura mert amikor elhagytam magam 163 cm max 70 kg híztam meg tovább már nem tudtam. Neked meg ez az állandó miket szoktál enni?
2017. jan. 12. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mindenki le fog ezért pontozni, de hadd vázoljam föl az olcsó és természetes megoldást: hízz meg, de ne 75-80kg, hanem rendesen 100 kilóra. Ez neked menne is, hiszen, mint említetted, "gyerekkorod óta kövér vagy", másrészt sok férfi (köztük jómagam is) szereti a telt, duci, kövér nőket. Nincs is jobb, mint 2 nagy feszes mell és egy jó kerek poci :). Ha nincs a szíveddel baj, és nincsenek eü. panaszaid, akkor a tested még elbír ennyi plusz súlyt. Az az elgondolás, hogy duciként nem tudsz szépen öltözni, téves, a barátnőm is 100kg fölötti, mégis mindig igényes, az alakját jól kiemelő (hiányosságokat elrejtő) ruhákban jár. Ma már rengeteg duci ruhagyártó cég van, pl. Caremo, Wannabee, Charles Vögele, de ha ügyes vagy, a c&a-ban is tudsz magadnak lőni csinos "kis" darabokat. Remélem tudtam segíteni... kíváncsi vagyok, hogy döntesz majd.
2017. jan. 13. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!