Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Jó alak,...

Melyik a jobb? Jó alak, zacskószerű mellekkel, vagy kövérség viszonylag szebb mellekkel?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, van 2 dolog ami megkeseríti az életemet, elveszi az önbizalmamat. Tizenévesen sokat szenvedtem miatta, depresszió stb, mostanra már valamennyire normális életet élek. Gyerekkorom óta kövér vagyok, a súlyom úgy nőtt ahogy a magasságom, mióta megálltam a növésben és 163 cm lettem, 75-80 kiló körül ingadozik a súlyom. Persze az évek alatt folyamatos fogyókúra-visszahízás sorozaton vagyok túl, de 66 kiló alá nem tudtam menni soha. Úgy érzem 65 kiló lenne az a testalkat ami számomra tökéletes lenne, amit nagy küzdelem árán de meg tudnék tartani ha igazán akarnám. De van egy dolog ami miatt, mindig elégedetlen vagyok a lefogyott testemmel. A melleim. Csőmellem nőtt, ami sok szenvedést okozott mindig. Szóval úgy néz ki mint 2 kis uborka a legalján egy-egy óriási parizer méretű bimbóudvarral. Amikor 75-80 kg vagyok, akkor annyival jobb a helyzet hogy van benne valamennyi zsírszövet, igaz hogy a forma undoritó, de jó melltartóval nem látszik, pl a strandon. Amikor elértem az álomsúlyomat akkor viszont csak kicsi üres bőrzacskók voltak ráncos parizer bimbókkal. Ami borzalmas 25 éves létemre úgy hogy még nem is szültem. Ez már melltartóban is látszik, illetve a legtöbb fazonból mozgás hatására kibuggyan a sok bőr. Ez annyira zavar, hogy nem is érzem magam motiváltnak a fogyásra, súlymegtartásra. Viszont kövéren sem érzem magam jól, szeretnék csinosan öltözködni, szeretnék egészségesebb lenni. A plasztikát mint megoldást ne írjátok, mert nincs rá pénzem, elég a hitelemet fizetni. Szóval szerintetek melyik a jobb variáció? Főleg férfi szemmel, hiszen ruhában nem látszik, de párkapcsolatban úgyis kiderülne.
2017. jan. 11. 15:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nő vagyok. Sosem volt ilyen gondom(a melleim mindenhogy nagyok), ezért kívülálló szemmel mondhatom, hogy szerintem valahol a középút. 67-8kg-nál is lóg a melled?

Illetve lehet, hogy ha lassan fogynál, és kenegetnéd, nem lógna.

Jelenleg hány kg vagy? Hogyan fogysz? Sportolsz? Fekvőtámaaz főként mellizmot erőaít, csodát ne várj, de hátha..

2017. jan. 11. 15:59
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Ha ennyire csúnya a melled, lehet, hogy ingyen, tb alapon is megcsinálják, nekem van ismerősöm, akinek ingyen volt esztétikai okból.
2017. jan. 11. 16:17
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

Azt hittem, csak nekem van ilyen gondom!

Konkretan az egesz testem halal gusztustalan lesz, amikor fogyok. En inkabb kover maradtam, de most mar az egeszsegemnek sem tesz ez jot! :(

2017. jan. 11. 16:28
 4/18 anonim válasza:
45%

A jó alak.

A zacskókba még mindig lehet szilikont tetetni...

2017. jan. 11. 16:31
 5/18 anonim válasza:
55%

Én azért valahogyan mégis csak összeszedném a lóvét az implantátumra 25 évesen előtted az élet.

Külföldi munka esetleg?

2017. jan. 11. 16:33
 6/18 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem csináltasd meg a melled.

https://www.youtube.com/watch?v=8R544hCCpeI

2017. jan. 11. 16:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Dettó. Átérzem a helyeted.... 52 kg vagyok.Álomalak. Lapos a hasam. Mindig erre vágytam. Viszont mellem egy deka sem.... Gyakorlatilag a mirigyek megvannak aminek kell. Semmi több...ja meg a bőr... Utálom. Egyszer megcsináltatom. De hízni nem akarok.
2017. jan. 11. 16:39
 8/18 anonim ***** válasza:
37%
A kövérség alapból taszító, tok mindegy milyen a melled.
2017. jan. 11. 16:40
 9/18 anonim ***** válasza:

Inkább a jó alak,ez nem is kérdés.

Ha ennyire megkeseríti az életed akkor csinálatsd meg! Tudom,hogy nem olcsó mulatság de valamit valamiért.

2017. jan. 11. 16:47
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Egyebkent a csinaltasd meg a melleid felszolalok elmondanak, honnan vegyen az ember fel-egy milliot normalis cicikre? Mindig van vm, amire kell a penz, ennyit nem tud egy atlagos ember osszesporolni!
2017. jan. 11. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!