Lányok, nektek összeér a combotok? Az a célotok, hogy legyen közte hely, vagy nem?
Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 17:23
11/21 anonim válasza:
Nem ér Ossze de ez nem Azert van mert tornáztam hanem eleve ilyen
12/21 anonim válasza:
Nem er össze. És nem is akarom h osszeerjen. Viszont ennek a hátránya az h eleve 34 es a nadrág méretem, de így a széles csípőm miatt 36 ost kell hordjak
13/21 anonim válasza:
Nem ér össze, de a #3-hoz hasonlóan nekem mindig a telefonom esik le. :D
14/21 anonim válasza:
Nekem összeér valamennyire,nem tudok vele mit csinálni,egy deka felesleg sincs rajtam de szerencsére nekem nem is tetszik a "szellős" láb.
15/21 anonim válasza:
nem ér össze, de jobban örülnék ha összeérne, és formásabb lenne, tök gázul nézek ki szoros farmerben..
16/21 anonim válasza:
Nem ér össze, és örülök neki. De az sem lenne baj, ha összeérne, ez csontozaton múlik.
17/21 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint gusztustalan, ha rés van a comb között.
18/21 anonim válasza:
Összeér, de lesz.rom, ez a legkisebb gondom. Nem célom, hogy legyen közte rés, az a célom hogy szép és formás legyen.
19/21 anonim válasza:
Ez a tigh gap dolog szörnyű nagy baromság. Genetikán múlik, hogy van-e, nem lehet rá nagyon edzeni. Csak egy újabb módja annak, hogy agyon frusztrálják a nőket, hogy aztán mindenféle túlárazott szart megvegyenek, ami fogyást ígér...
20/21 anonim válasza:
Összeér. A célom, hogy lefogyjak, tehát nem a combom zavar a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!