Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg fogyás látszik meg?

Hány kg fogyás látszik meg?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy az elején sokkal könnyebben mennek le a kilók, a víz

14 éves lány vagyok

170 cm

76 kilóról indultam(reggeli előtt)

Tegnap voltam 75,5

Ma pedig 75,3

Jó ez az ütem?

Ha a napi 20-30 dkg fogyást tudnám tartani mennyi idő múlva latszana meg?

És mimdenképpen le akarok fogyni, mert egy fiú visszautasított, és meg akarom mutatni, mit vesztett

2017. jan. 8. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A heti 0.5kg fogyás eredményez majd egy ideális testet, ha eléred az 53-55kg-t, akkor sovány lennél, de nem kórosan sovány, anorexiás. Ha túl gyorsan fogysz, akkor a bőröd lógós marad, és a szervezeted éhező üzemmódba kapcsol, mivel nem kap elég tápanyagot, energiát. Amikor pedig visszatérnél egy 1600-1800 kalóriás étrendre, (ami elvileg súlytartó) hízni fogsz. Ha ezek után megint megpróbálsz extrém kalória deficittel fogyni, akkor egyre kevesebb kajától is hízni fogsz. Szóval napi 350-700 kalória deficitben legyél, mozogj minél többet és igyál sok vizet.
2017. jan. 8. 11:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Okés köszi☺
2017. jan. 8. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Az függ a túlsúly mértékétől is. A te esetedben kb. 5 kg minusznál kezd látszani. A környezeted 8-10 kgnál fog rá felfigyelni.

Heti 0,5-1 kg az ideális, szóval jó az ütemed. Ha tartod ezt akkor tavasszal mikor előkerülnek a kevésbé vastag ruhadarabok mindenki ámulni fog, hogy milyen csini lettél.

Sok sikert! Kitartást!

U.i. javaslom hogy centivel is mérd magad. Könnyebben észre veszed a változást és nagy erőt ad, mikor azt veszed észre hogy 1 centivel vékonyabb a combod, derekad, csípőd.

2017. jan. 8. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Próbálok kitartó lenni

2017. jan. 8. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!