Nagy a fenekem és folyamatosan pucsítok nem saját szándékból, mit tegyek?
174-5 cm vagyok kb 65kg és a probléma az hogy a lábam hatalmas mármint hogy kövér a lábam vagy nem tudom hogyan mondjam ezt. És emiatt olyan folyamatosan akármennyire kihúzom magam pucsítok és be látszódik mintha kicsit beguggolnék mindig de közben nem teljesen ki van nyújtva a lábam de még is nem tudok ezzel mit kezdeni alapvetően edzek felsőtestre de gondolom ennek semmi köze hozzá , akármi tipp arra hogy hogyan lehetne csökkenteni a fenekemen ? Hogy ne legyen ilyen nagy :/.
17/F
Köszönöm a válaszokat!
Akkor a legérdemesebb lenne egy ortopédtushoz elmenni, azt nem mondtam hogy lúdtalpas vagyok .
A gerinc probléma meg háát talán lehet , programozónak tanulok és dolgozok is benne és van hogy sokat ülök a gép előtt viszont ezért játék úszni az meg a hátizmot erősíti és a gerincemet is tehát így egymást kiütik szerintem .
Kövér viszont nem vagyok legutóbb azt kaptam meg hogy mennyire sovány vagyok :DDD.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!