Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyásra és hasizom erősítésére?

Fogyásra és hasizom erősítésére?

Figyelt kérdés

Fogyásra és hasizom erősítésére milyen gép ideális?

[link]

[link]

[link]

Ezeket (taposópad, evezőgép és az a harmadik nemtudommi) néztem, de ha valakinek van vele tapasztalata vagy tud jobbat kérem jelezze! :)

Igazából, ár tekintetében mindenképp szeretnék 20.000HUF alatt maradni.

Alapvetően has, pocakosodás orvoslására keresek megoldást, tudom, a felülés sem rossz és ingyen van, de a gerincnek nem a legjobb barátja, futás és kültéri edzés nekem pedig ilyenkor télen nem nagyon fekszik. :)

Köszönöm az információkat, javaslatokat előre is.

2017. jan. 3. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Pocakosodás ellen a legjobb, ha kevesebbet eszel. Attól, hogy erősíted a hasizmod, nem lesz kisebb a pocakod, sőt, a kissé megnövekvő izomtól akár nagyobb is lehet. Ha mindenáron a hasizmodat akarod erősíteni, felesleges gépet venned, eszköz nélkül is megteheted. Számtalan gyakorlatot találsz a neten. Ha mindenképpen gép, akkor én egy ellipszis trénert ajánlok. Az kíméletes, és az egész testedet megmozgatja.
2017. jan. 3. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:

A hasizom erősítése nem olyan kalóriaigényes, hogy attól fogyj is.

Azt pedig saját tapasztalatból mondom, hogy az erősebb hasizom simán jelenthet has és derékbőség növekedést, az enyém is formásabb, de pár centivel több lett. 3éve tornázom napi szinten, amibe a hasprés és a plank is beletartozik.

2017. jan. 3. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
A saját testsúlyok gyakorltakos semmiel sem adnak keveset, mintha gépet vennél. Hasizom erősítésre van a plank, hasprés és változatai, felülés és változatai. Ha a gerincedet félted, akkor pedig tedd a csípőd alá a két kezed, ezzel minden terhet leveszel a gerincedről. Foygásra pedig kardio mozgást kell végezni, ami lehet futás, gyaloglás, walkenergie stb Kardió gépet pedig nem fogsz olcsón találni. Melegszik az idő, vagy ha még mindig hdieg van, menj edzőterembe. Ha meg a futással van problémád, akkor youtube videókra aerobikozhatsz pl, az is ingyen van és kardió mozgás
2017. febr. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!