Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől vagyok ilyen sovány?...

Mitől vagyok ilyen sovány? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Már jó ideje elhatároztam hogy növelem a kajamennyiséget, ez sikerült is, nagyon sokat eszem, ráadásul főleg 6 után. Sokat sportoltam ezelőtt, azt is szinte nullára csökkentettem, mégis 1 dekát nem híztam.

Mi lehet ennek az oka?

67 kiló 182 centi srác vagyok

2016. dec. 31. 01:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki. Egy darabig én is így voltam, aztán 30 körül elkezdtem hízni és feljött 30 kiló, azóta se bírom leadni.
2016. dec. 31. 06:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Mennyirol mennyire novelted a kaloriakat?

Egyebkent lehet ez a tul gyors anyagcsere atka is. Pajzsmirigy gond, vagy glutenerzekenyseg, vagy mas felszivodasi zavar. Azert az aggaszto, hogy nem tudsz felszedni par kilot. Nagyon sovany vagy. Egy nagyobb betegseg teljesen padlora is kuldhet.

2016. dec. 31. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont hogy edzened kéne, hogy izom jöjjön fel. Ami akkor is feljön, ha nem tudsz hájasodni (ami amúgy jó).

Nem tudjuk, mennyit eszel, simán lehet, hogy keveset, csak neked tűnik soknak.

Az pont mindegy, hogy mikor, az összbevitel számít.

2016. dec. 31. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!