Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Első nap. Szerintetek jo? Min...

Első nap. Szerintetek jo? Min valtoztassak?

Figyelt kérdés

Na szvl, gondoltam életmódot valtok, mert nem vagyok megelégedve a kinezetemmel. Ez volt az elso nap. Ma ettem reggelire gyumisalit (egy bananbol egy zoldalmabol es harom mandarinbol), ebédre meg 100 g fott barna rizst, es melle egy natúr csirkemellet. Es fel orat edzettem (20 perc insanity, 10 perc erősítés), es 2 orat sétáltam. Tudom tobbet kene edzeni de gondoltam majd minden nappal novelem.:) Fogyni szeretnek 15 kg-ot. Szerintetek min kene változtatnom? Tobb/kevesebb eves/edzes? Mit egyek? Mit edzek?

Kérlek legyetek kimeletesek meg uj vagyok ebbe de mindenki értelmes válaszát nagyon koszonom es mindenkinek megy a zöld kez:))

Jaj es kérlek ne szóljatok le h nem kene ilyen sokat fogynom mert en ennyit szeretnek. Jaj meg egy utolso kerdes. Mennyi ido alatt menne le az a 15 kilo? Ugy hogy ne is jöjjön vissza lehetőleg:D

16L 173cm/65 kg

2016. dec. 30. 17:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Huuu nagyon szepen köszönöm a választ kedves utolso! Mindenben egyetértek veled es örülök, hogy ezt leírtad:)) Tudom, tudom, kéne enni zöldséget:// de én annyiszor megpróbáltam már de egyszerűen képtelen vagyok megenni:// Talán még a salátát megpróbálom nyersen rágcsálni:/ Az ugy elég lenne?:/ vagyis hát, több mint a semmi://
2017. jan. 3. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Nyilván ha undorod van tőle, nem kell erőltetni, szimplán megkönnyíti a diétádat ha sok zöldséget eszel :)

Természetesen, én régebben mikor elkezdtem az életmód váltást, volt h egy délután egy fél fej jégsalátát elrágcsáltam. Olyan mintha egy zacskó popcornt rágcsálnál el egy film közbe, kcal értéke nagyon kicsi, és engem kimondottan telít. Én hál istennek szeretem a zöldségeket, nem mindet de az ubi pari sali kombo a kedvencem egy kis zsirszegeny fetasajttal tökéletes vacsora.

Amit nem szeretsz, nem kell erőltetni, de ha nagyon akarod meg tudod enni, de senki sem akarja h undorodva egyél,inkább törekedj arra, hogy egy olyan étrendet alakíts ki, ami minimális zöldséggel is megfelelő. Egyél vitaminokat, igyál zöld teát. :)

Én kb 3 hónap alatt fogytam 10 kilót, még 5öt szeretnék, de ez az utolsó öt ha leolvasztanák rólam se akarna lejönni!

Sokan mondják hogy a diéta alapja a jó étrend ami így is van, de ilyen súlycsoportba amibe te vagy mozgás nélkül soha az életbe nem fogsz fogyni! Én a kocogást/futást ajánlom, nekem ez nagyon bevált. Ezen kívül persze rengeteg minden van, én ezekben annyira nem vagyok jártas, inkább ebben nem járatom a számat :)

Sok sikert és hajrá!

2017. jan. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!