Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Első nap. Szerintetek jo? Min...

Első nap. Szerintetek jo? Min valtoztassak?

Figyelt kérdés

Na szvl, gondoltam életmódot valtok, mert nem vagyok megelégedve a kinezetemmel. Ez volt az elso nap. Ma ettem reggelire gyumisalit (egy bananbol egy zoldalmabol es harom mandarinbol), ebédre meg 100 g fott barna rizst, es melle egy natúr csirkemellet. Es fel orat edzettem (20 perc insanity, 10 perc erősítés), es 2 orat sétáltam. Tudom tobbet kene edzeni de gondoltam majd minden nappal novelem.:) Fogyni szeretnek 15 kg-ot. Szerintetek min kene változtatnom? Tobb/kevesebb eves/edzes? Mit egyek? Mit edzek?

Kérlek legyetek kimeletesek meg uj vagyok ebbe de mindenki értelmes válaszát nagyon koszonom es mindenkinek megy a zöld kez:))

Jaj es kérlek ne szóljatok le h nem kene ilyen sokat fogynom mert en ennyit szeretnek. Jaj meg egy utolso kerdes. Mennyi ido alatt menne le az a 15 kilo? Ugy hogy ne is jöjjön vissza lehetőleg:D

16L 173cm/65 kg

2016. dec. 30. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Vacsorázni mit fogsz?(pl.túró, tojás)

Kezdetnek nem is rossz, viszont reggelire ajánlhatom a tojást, zabkását és szendvicset rozs/teljes kiőrlésű kenyérből.

Ebédre mehet zöldség is legközelebb, és halat is egyél, ha szereted, májat is, néha tk tésztát, vagy reform ételeket. és a 100g főve volt vagy nyersen?

Ehes vagy? Mert ha nassolnál, étkezések közé beiktathatsz 1marék diót, 1gyümölcsöt, joghurtot, kefírt, és jó sok zöldséget.

2016. dec. 30. 17:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Huuu nagyon szépen köszönöm a választ!! :)) Igen tervezek vacsorázni valamit:DD A rizs főve volt:) Egyébként furcsa módon nem vagyok éhes:D De minden tanácsot megfogadok és mégegyszer nagyon köszönöm, ment a zöld kéz! :))
2016. dec. 30. 17:38
 3/12 A kérdező kommentje:
*igen valami ilyesmit tervezek vacsorázni énis:D
2016. dec. 30. 17:39
 4/12 anonim válasza:
100%

Etkezes:

reggel mehetne tobb egeszseges szenhidrat, zab, teljeskiorlesu kenyer, zoldsegek, tojas stb

Estere pedig kevesebb szenhidratbevitel. A rizs adagra azert ugyelj!! Illetve napkozben csirke, pulyka, hal, ezeknek magas a feherje tartalma. Zoldseg minden mennyisegben!!

Edzes: szerintem beiktathatnal heti 3-4 sulyzos edzest, plusz mehet a kardio mellette, min. 40 perc seta, canga, taposo, elipszis.. Barmi amihez kedved van!

2016. dec. 30. 17:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!! :)) Tervezek beiktatni súlyzós edzést, de előbb vennem kell súlyzót:DD huuu jó ez a sok hasznos tipp köszönöm^_^
2016. dec. 30. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Mindenképpen jobb ha többször eszel keveset!:) Reggeli és ebéd között bedobhatsz egy gyümölcsöt, vagy egy zöldségsalátát. Délután is valami gyümölcs/zöldség aztán vacsorára amit az előttem lévők tanácsoltak.

Szerintem a reggelid ne csak gyümölcsből álljon. Éhesebb leszel délig mert a sok gyümitől éhesebb leszel a gyomorsav miatt. Reggel nyugodtan mehet szénhidrát, zabos dolgok, tojás, stb és tízórainak a gyümi :)

Megkérdezhetem miért szeretnél lefogyni? :) nem kötekedésből de ezek az arányok szerintem tökéletesek egy nőnek, te mégis drasztikusan le akarsz fogyni, mi vitt erre a döntésre?

2016. dec. 30. 21:25
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a tanácsokat!! :)) Hát pedig szerintem ez nagyon sok főleg ahhoz képest amilyen vékony eddig voltam:D És egyébként nekem mindigis az tetszett ha valaki nagyon vékony:D
2016. dec. 30. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem gyümölcssalátát kell enni reggelire, az tele van gyümölcscukorral, attól csak hízol!

Valami jóféle fehérjeforrás kell, például a tojás az tökéletes reggelire+

Az ebéd az okés, de zöldséget is kell enni!

2017. jan. 3. 07:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem eszek zöldséget
2017. jan. 3. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Én azt túlzásnak tartom azért, hogy a gyümölcstől híznánk :) nyilván mennyiségtől függ de még sosem hallottam hogy 'hú hallod reggelente mindig megettem egy gyümölcssalit jól meg is híztam tőle'

Ha egy nap megeszik egy ember 2 almát meg egy narancsot (csak példának mondtam) és mellette rendesen eszik, egy dekát nem dog hízni, csak az egészségét segíti :) Ha egy nap megenne 2kg almát meg 5 banánt akkor lehet hogy már esetleg tényleg hízna, de hogy valaki ennyi gyümölcsöt egyen pluszba, nem túl sok esély van rá :) nem szeretnék okoskodni, de én ezt így gondolom.

Az pedig nagyon nem jó ha nem eszel zöldséget! A gyümölcsöktől a savasságuk miatt csak éhesebb leszel, illetve abból nem ehetsz korlátlan mennyiséget, mert bizonyos mennyiségen felül már nyilván gátol, lehet hogy az előző válaszoló is erre az esetre gondolt :)

A zöldségekből majdnem hogy szó szerint végtelen mennyiséget ehetsz, sok folyadékot vihetsz be velük, és egy jó bő salival nagyon jól tudsz lakni, úgy hogy éhesebb sem leszel és a kalória értéke elenyésző, ugyanezt gyümölccsel nem teheted meg. Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen egészségesek :)

Természetesen ha ennyire nem szereted nem baj, de az biztos hogy zöldségekkel sokkal könyebb a fogyás mint nélkülük :)

2017. jan. 3. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!