Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy hét az első randiig....

Egy hét az első randiig. Hogyan változtassak, hogy aznap jó benyomást keltsek? 20L

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogyan változtass? Ha úgy öltözködsz, mint egy szende szűzlány, akkor legyél qrvásabb. Ha úgy öltözködsz, mint egy qrva, akkor legyél szendébb.

Remélem segítettem.

Egyébként 1 hét? Miért nem holnap?

2013. aug. 17. 23:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Min akarsz változtatni? Viselj csábos sminket, menj el előző nap vagy aznap fodrászhoz, ha van pénzed és legyél ápolt: pl szőrteleníts. A ruha az függ a fiú stílusától, de nőies, csinos ruhával nem foghatsz mellé.
2013. aug. 17. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
attól függ min szeretnél változtatni:)mondjuk az alakodon már nem sokat tudsz ennyi idő alatt,ruhaügyben meg tényleg a stílusodtól függ,de ha gondolod válaszd ki előre a rucit,próbáld ki milyen hajat készítesz hozzá,ilyen laza hullámokkal sztem nem foghatsz mellé,de nem tudom milyen hajad van,mert ha rövid akkor más a helyzet,smink terén legyen csinos,de ne essél túlzásba,mert a pasik nem szeretik ha valakinek kiló smink van az arcán,ja és ruha téren,lehet szexi meg kihívó de ne túlságosan mert az sem valami nyerő szerintem,ha magassarkút választasz akkor olyat amiben biztosan tudsz járni,mert elég ciki mikor a csajok botladoznak ilyen 15 cm-es magassarkúban de csakazértis felveszik mert hú de jól néznek ki benne-.- aztán amit még lehetne:pl nekem a szódabikarbónás fogfehérítés segített picit a fogaimon,de csak így kúraszerűen lehet alkalmazni,előző nap teszel fel arcpakolást,szőrtelenítesz,bekened magad vmi finom testápolóval,nem tudom amit máskor is szoktál..azért néha irigylem a pasikat hogy nekik nem kell ennyit készülődni:D
2013. aug. 18. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:
ja és azt még elfelejtettem hogy oké hogy jó benyomást akarsz tenni de ne mutass magadról teljesen más képet mint amilyen valójában vagy,mert ha hosszú távra tervezel,akkor jobb magadat adni,mert később úgyis kiderül.utolsó voltam:)
2013. aug. 18. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:

sehogy

add önmagad, minek akarod magad megjátszani?

mért akarsz jó benyomást kelteni, ha az nem te vagy?

2013. aug. 18. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne akarj más arcot mutatni mint amilyen valójában vagy, mert idővel az ki fog derülni, add önmagad, de azért maradj titokzatos.
2013. aug. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!