Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fény diéta vélemény? :O

Fény diéta vélemény? :O

Figyelt kérdés
Valamelyik nap olvastam ilyen "fény evésről" vagy mi volt ... Szerintem elég nagy hülyeség arról szól az egész ,hogy nem ehetsz semmit csak fényt xd Ezt csak én nem értem ? Ennek mi értelme ? Ez nem halálos ? Ti mit gondoltok erről ?

2016. dec. 30. 09:23
1 2
 1/12 anonim válasza:
Hat szerintem orbitalis nagy baromsag... :D Most komolyan a fenyt nem lehet megenni ember :'D Na igen... Nekem rögtön a szektások jutnak eszembe.
2016. dec. 30. 09:46
 2/12 anonim ***** válasza:
2016. dec. 30. 09:48
 3/12 anonim ***** válasza:
"fényt xd" evése csak akkor működik, ha fb-n számlikkal lájkolják az ismerőseid.
2016. dec. 30. 10:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel a dolgot más értelmezésben. Nappal ne egyél sokat, mert elég a fény. Amikor lement a nap, akkor este már úgysem szabad sokat enni, hogy jól aludj.
2016. dec. 30. 10:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem lehet rossz, hisz a növények is ezt a diétát követi, szóval totál természetes.:DDD
2016. dec. 30. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

A növényeknek sem csak fény kell, látnád a cserepes virágaimat egy hosszabb családi nyaralás után :/ Biológiából egyes, ülj le...

Nincs olyan, hogy fényevés, az még Buddhának sem sikerült.

2016. dec. 30. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:

De halalos...volt is a hiradoban szo rola hogy egy csecsemo azert halt meg mert a szulei "fenyevok" voltak.

Egyel kevesebbet, es mozogj tobbet inkabb.

2016. dec. 30. 16:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó félre értésbe ne ess én nem szeretnék fogyni :D
2016. dec. 30. 17:15
 9/12 anonim válasza:

Villás Béla állítja hogy ő hónapokig nem evett semmit valamelyik régebbi előadásában.

Spirituálisan megtisztult vagy mi.

2016. dec. 30. 18:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez egy fokkal rosszabb, mint a homeopátia meg a köpölyözés.

Igazából egy hatalmas nagy humbug, a sok természettudományosan alulművelt ember meg bedől neki.

2016. dec. 31. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!