Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszerek vannak...

Milyen módszerek vannak fogyásra ha nem tudok sokat mozogni, nincs rá időm? Így is lehet fogyni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Attol fugg mennyi a sulyfelesleg.En harminc plusszal es keves mozgassal ugy probalkozom hogy nem eszek kenyeret, a kaja mennyiseget felere csokkentettem,nem iszok alkoholt csak teat es vizet{sokat, kb ket liter naponta}hat utan nem eszek egyaltalan.Gyalog jarok meloba ami igaz hogy nincs tul messze,kb.ennyi.A sport csak segitene,de sajnos nincs ra energiam este ot utan amikor hazaerek hogy meg nekiinduljak kocogni vagy uszni.Foleg amikor hazi feladatot is kell irni a gyerekkel...
2008. okt. 7. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, első válaszoló, de fogytál is ezzel a módszerrel valamit?
2008. okt. 7. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Tudok egy tuti jó módszert, én két hét alatt 5 kilót fogytam tőle, nem éheztem közben. Írj mailt, mert a diéta neve le van védve, és akkor megadom a honlapjukat.
2008. okt. 8. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok a másodiknak:igen,fogytam,egy hónap alatt öt kiló ment le,csodálkozol?Pedig elég logikus.Ha felére csökkentettem a bevitt kalóriát és napi egy kenyér kimarad stb.Pl. A 90 napos -30kg.-t igér és utána majd lóg a bőr rajtam...Vagy az előbbi válaszoló mit gondolsz mit ajánl?Mert ezzel a válasszal már találkoztam.Talán valami csodaporról van szó.
2008. okt. 8. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Első válaszolónak: elég gáz, hogy úgy fogysz, hogy nem mozogsz, olyan nincs, hogy nincs rá időm! aki nagyon akar az tornázik és nem az egyszerűbb utat választja!

"Nem enni" olyan sokat, nem olyan megterhelő, de nekiállni napi 1 órát tornázni, na ehhez kell az akarat! A legtöbb ember olyan lusta, mint a dög.

Csak a kifogásokat tudja gyártani.

Szóljatok le, de ez az igazság, aki le akar fogyni, az tegyen is érte, keményen!!!

És, hogy este 6 után nem eszel, a legnagyobb hibát követed el, és nem is tudsz róla. A sok buta nő ezzel sanyargatja magát, és csodálkozik, hogy nem akar fogyni, vagy ha fogy is, pár hónap alatt visszajön az egész, sőt, még több is.

De csak csináljátok...

2008. okt. 8. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gaz ha valaki tablettakkal fogyik vagy csodamodszerekkel,en nem eheztetem magam es nem fekszek le tele gyomorral.Es meg csak nem is vagyok lusta dog amiert nem jut idom elmenni uszni vagy fitnesszezni,mert amikor az embernek csaladja van,gyereke,mar nem az az elsodleges szempont hogy csak magaval torodjon.Este fel hatkor hazaerek melobol,azt sem tudom mihez kezdjek,hogy minden rendben legyen,anya is lehessek,haziasszony es feleseg is,lehet hogy hulyen hangzik,de ha egy grammot nem fogynek le akkor is pl.a ferjemnek en vagyok a legszebb no,a gyerekemnek is.Es ez a lenyeg,de az eredmeny igy is megvan,sikerul fogynom es este hat utan nem erzek ehseget egyaltalan.Nem kell rogton elitelni senkit,inkabb tanacsot adtal volna a kerdezonek.
2008. okt. 8. 23:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem szeretném, ha miattam összevesznétek, úgyhogy ne is tegyétek!

A válaszokat pedig köszönöm - mindkét részről.

2008. okt. 11. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!