Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek errol a hasrol?

Mi a velemenyetek errol a hasrol?

Figyelt kérdés

[link]

Rengeteget dolgoztam, hogy igy nezzen ki. Mi a velemenyetek? Kell hogy izmosabb legyen?

2016. dec. 21. 10:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. Az hogy elég e... ez teljesen szubjektív, nekem elég hogy az enyém is ilyen.

Ezt pedig ("Azt gondolom, hogy 15 kilot nem marol holnapra lehet ugy leadni...") nem írtad le korábban, ezért volt a trollkodás valaki részéről. De a trollkodásra kár reagálni, mert az csak egy "rosszmájú beszólás"nak számít, amit a való életben sem reagálunk le... ;)

2016. dec. 21. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem rossz,de azért a többi izmodra is dolgozol? :)
2016. dec. 21. 18:12
 13/15 anonim válasza:
0%
van barátod ? :)
2016. dec. 21. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Bírom. Itt a gyk-n akármelyik csaj ha kitesz magáról egy képer, hogy kövér-e mindenki azt írja, hogy formásodjon, fogyni nem kell. Ha másik kiteszi, "fogytam?" komment: "formásodj, izmosodj még" xD

Kérdező: Levágnám a fél karom, ha ilyen hasam lehetne, szóval írhatsz privátot az edzésedről meg még lesznek kérdéseim ha nem baj ><

Amúgy én már nem izmosítanám tovább de mint ahogy egy válaszoló írta ez szubjektív. Mindenesetre kívánom, hogy meg tudd tartani mert nagyon ott van^^

2016. dec. 21. 22:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Hogy kell e azt csak te tudod :)

Ha én a te helyedben lennék tovább izmosítanám.

27/N

2016. dec. 22. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!