Fiúk! Mi a véleményetek erről a hasról?
A hasát nézzétek, ne a többit, én is szeretnék hasonlóan kockás hasat magamnak, illetve efelé tartok (még meglehetősen messziről. :) )
Csak kíváncsi vagyok, hogy erről mit gondolnak a fiúk, mennyire találnátok vonzónak, vagy taszítónak, ha például ilyet látnátok strandon.
Fiúk és lányok is válaszolhatnak.
Kort és nemet is légyszi.
Szerintem sok. Nekem is kockás hasam van, szeretem, hogy ilyen, de amit linkeltél az szerintem már nem szép, nem túl nőies.
22N
Nem nőies, és egyáltalán nem vonzó!
F24 (Anita pasija vagyok)
Lehet, hogy egy kicsit túlzás a kép, és valószínűleg sosem tudnék ilyet elérni. De akkor úgy néz ki nem is érdemes. Pedig azért szerintem szép, jó lenne, ha ilyen lenne. :)
Jöhetnek még a vélemények, felpontoztalak titeket.
Nincs ezzel semmi baj, nekem tetszik ha sportos (izmos) egy lány és nem csak vékony zsírréteg, de nekem ő túlzottan száraz. Egy kis zsírréteg még nyugodtan maradhatott volna rajta (Arról nem is beszélve hogy egy ilyen szintű szárazságnál a mellméreted is eléggé lecsökkenhet)
25/F
Szép a lapos has, az se baj, ha kicsit izmos, de ez már nagyon sok, szerintem már kifejezetten ronda.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!