Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek erről...

Fiúk! Mi a véleményetek erről a hasról?

Figyelt kérdés

A hasát nézzétek, ne a többit, én is szeretnék hasonlóan kockás hasat magamnak, illetve efelé tartok (még meglehetősen messziről. :) )

Csak kíváncsi vagyok, hogy erről mit gondolnak a fiúk, mennyire találnátok vonzónak, vagy taszítónak, ha például ilyet látnátok strandon.

Fiúk és lányok is válaszolhatnak.

[link]

Kort és nemet is légyszi.

2014. febr. 10. 06:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nos,jobb mintha kövér lenne,de egy kis réteg zsír kéne rá.
2014. febr. 10. 19:41
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát ez számomra már az undorító kategória. Jó az, ha egy nő sportos, de nekem kifejezetten nem tetszenek ezek az izom macák. Inkább akkor már legyen egy pici,puha pocija, mint egy ilyen.
2014. márc. 2. 19:20
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik!
2014. márc. 2. 19:33
 14/23 anonim ***** válasza:
Ennek hol vannak a belei? Kívül hordja, vagy mi? Mert belül aligha férnének el. Olyan, mint egy lehántolt deszka. Már bocs, de ennél még egy sörhas is szebb látvány! :D 22/f
2014. márc. 2. 23:24
 15/23 A kérdező kommentje:

És ez a kategória még mindig sok lenne?

[link]

Vagy hagyjam meg, ahogy van? Most nagyjából olyan lapos, mint neki:

[link]

Csak nekem inkább a két oldalsó csík látszik, nem a középső. Szerintem tónusosabban formásabb lenne.

2014. márc. 6. 11:51
 16/23 anonim válasza:

az utolsón inkább vékony a lány és nem izmos, de persze attól még szép. Az elötte lévőn meg erős a gyanum a photoshop iránt, mert a karja elég löttyedtnek látszik. Vagy elkövette azt a hibát hogy csak hasra edzet, ami nem igen szerencsés.

Amúgy meg úgy is te "hordod", olyan hasat csinálsz amilyet szeretnél (a genetikai határokon belűl), nagyon szálkásat meg amúgyse lehet huzamosabb ideig tartani (amilyen a kérdésnél szerepel).

2014. márc. 6. 12:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Undorító!
2014. márc. 6. 12:50
 18/23 anonim ***** válasza:
amit a kommentben linkeltél másodiknak,szerintem az a legszebb :) én arra szavazok :)
2014. márc. 19. 13:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem csak picit sok a kérdésbe adott linked.

Amiket ide alá linkeltél kettőt,az nekem nagyon tetszik:)

Én is ilyeneket akarok és pont ezek közül variálok...de célom először a feszesítés és halvány kockák...ott meg is állnék:) Szerintem az vonzó!

2014. márc. 19. 15:03
 20/23 anonim ***** válasza:
ez túlzás. már nem szép.
2014. márc. 21. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!