Mi a velemenyetek errol a hasrol?
Rengeteget dolgoztam, hogy igy nezzen ki. Mi a velemenyetek? Kell hogy izmosabb legyen?
Nem rossz, szeretnék már itt tartani :D
Nem is tudom, hogy lehet-e egyáltalán izmosabb egészségesen, nem mindenki tud összehozni egy igazán impozáns női kockahasat s ugyebár az egészség sokkal fontosabb. De azzal sincs baj, ha nagy melóval még izmosabbá tehetnéd, de neked így is maradéktalanul tetszik. Egy ilyennel már együtt tudnék élni, az egyszer bizonyos. Jól néz ki :) Mivel szeretem a kockahasat, saját esetemben lemegyek az egészséges testzsírszint aljára, ha tudok és edzek s meglátom, mit lehet egyáltalán kihozni a genetikámból (aztán hogy meg tudom-e tartani, az más kérdés, de kíváncsi vagyok). De akinek ez nem fontos, az maradéktalanul boldog lehet egy olyan hassal, mint a tied. Amit én is szívesen elfogadnék, csak ha lehet izmosabb, akkor igyekszem tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!