Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek errol a hasrol?

Mi a velemenyetek errol a hasrol?

Figyelt kérdés

[link]

Rengeteget dolgoztam, hogy igy nezzen ki. Mi a velemenyetek? Kell hogy izmosabb legyen?

2016. dec. 21. 10:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ha valakit erdekel mit csinaltam szivesen leirom privibe :)
2016. dec. 21. 10:58
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem rossz, szeretnék már itt tartani :D

Nem is tudom, hogy lehet-e egyáltalán izmosabb egészségesen, nem mindenki tud összehozni egy igazán impozáns női kockahasat s ugyebár az egészség sokkal fontosabb. De azzal sincs baj, ha nagy melóval még izmosabbá tehetnéd, de neked így is maradéktalanul tetszik. Egy ilyennel már együtt tudnék élni, az egyszer bizonyos. Jól néz ki :) Mivel szeretem a kockahasat, saját esetemben lemegyek az egészséges testzsírszint aljára, ha tudok és edzek s meglátom, mit lehet egyáltalán kihozni a genetikámból (aztán hogy meg tudom-e tartani, az más kérdés, de kíváncsi vagyok). De akinek ez nem fontos, az maradéktalanul boldog lehet egy olyan hassal, mint a tied. Amit én is szívesen elfogadnék, csak ha lehet izmosabb, akkor igyekszem tenni érte.

2016. dec. 21. 11:06
 3/15 anonim ***** válasza:
43%
Gondolom ez eddigi életed csúcsteljesítménye.
2016. dec. 21. 12:48
 4/15 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy 15 kilot nem marol holnapra lehet ugy leadni, hogy az ne jojjon vissza. Nem eletem csucsteljesitmenye, mert ennel sokkal tobbre is kepes leszek :) de valahol el kell kezdeni.
2016. dec. 21. 12:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Szexi, nekem bejön.
2016. dec. 21. 13:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rákattanva az izmos hasakra. A lényeg, hogy nagyjából lapos legyen és ne legyen hurkás, lógós. Szóval szerintem nem kell izmosabbnak lennie.
2016. dec. 21. 13:43
 7/15 anonim válasza:
Pont jó. Hany eves vagy ? :) gondolom 17-25 kozt😊
2016. dec. 21. 14:10
 8/15 A kérdező kommentje:
19
2016. dec. 21. 15:37
 9/15 anonim válasza:
laposka de van mit dolgozni rajta,hogy tonusosabb legyen.folytathatod a diétát és az edzés is kell az izmoknak.egy nő nem a soványságtól szép .
2016. dec. 21. 16:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Elég szép, feszes a hasad, én a helyedben nem edzenék többet hasizomra. :)
2016. dec. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!