Befog vállni? Vagy túl drasztikus?
A tervem az,hogy május 17-étől megváltoztatom az életem.:)szülinapom u. 17 éves leszek és kicsit duci vagyok.illetve nem,hanem olyan nagydarab,vagy nem is tudom,nagydarabnak tűnök mert magas is vagyok.És le akarok fogyni. Úszással,és ilyen étrenddel:
-csak víz,zöld tea
-pipihús,hal
-sok zöldség
-kevés gyümölcs
-5u nem eszek
-sok-sok mozgás.
kb olyan -15kgmal bombacsaj lennék. lefog menni így ez a 15,ha nagyon kitartó vagyok. szeretném ha agu elejére már csini lennék,de főleg sulira akarom.és utána sem térnék visssza a helytelen étrendre.
jó ez a módszer?
ja és azt akarom kérdezni,hogy ha lefogyok,ugye keskenyebb is leszek...akkor nem fogok nagydarabnak tűnni?
-rengeteg zöldség
Az a bibi, hogy ha túl drasztikusan csinálod, nem fogysz eléggé, ill. hamar visszahízod.
Nagyvonalakban jó, amit írsz, ha ezekből jóllakásig eszed magad, minden nap eszel húst, vacsorázol is, 6-7 körül, eszel tejterméket (natúr joghurt, sovány sajt, kefír, esetleg tej, ha szereted), és reggelire eszel szénhidrátot, teljes kiörl. kenyér formájában. És nyugodtan ehetsz bőven gyümölcsöt, a tévhitekkel ellentétben igenis szüksége van a szervezetnek cukorra, aminek a legjobb formája a gyümiben található gyümölcscukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!