Vacsi helyett mehet a fehérjeturmix?
Figyelt kérdés
Futok heti 5x. Ha heti 4x-5x iszok egy fehérjeturmixot vacsi helyett, attól hízhatok? Vagy inkább épp hoyg jó az edzések miatt?2010. máj. 2. 17:39
1/8 anonim válasza:
miért nem eszel egy kis sült csirkemellet és salátát inkább? az legalább nem műkaja
2/8 A kérdező kommentje:
Mert édesre vágyom esténként.
2010. máj. 2. 19:41
3/8 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba, a fehérjebeviteled jelentős részének szilárd kajának kell lennie, mert arra van tervezve a gyomor. Egyébként lefekvés előtt nagyon jó választás a turmix.
4/8 anonim válasza:
gyümölcsös krémtúró?
lereszelsz valami fini gyümit, amit szeretsz pl eper, szilva, és összekevered krémes túróval + kis méz...
vagy csinálsz egy epres turmixot...
5/8 anonim válasza:
ez tök jó tömegeléskor, de most nem arról van szó szerintem.
6/8 anonim válasza:
23:06
miért jobb egy műkaja, mint valami normális?
7/8 anonim válasza:
itt 23:06
Nem jobb, de összetétele miatt este jobb, nem terheli meg a gyomrot, gyorsan megemészthető. Én sem azt mondom, hogy ennek kell lennie a fő tápanyag forrásnak, de amíg táplálékKIEGÉSZÍTŐ marad, addig nincs probléma 1-2 turmixszal. Plusz a kérdező édesre vágyik, és nem tudom mi mással lehetne azt este helyettesíteni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi .
2010. máj. 3. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!