Dakat vagyok ha 160cm es 63kg vagyok? 16 eves vagyok es lany

*dagadt
Egy 10-est fogyhatnál,de kövér az azért nem vagy.:)

Nem, csak akad némi felesleged. Csak a számok alapján nem tudhatom, mennyi.
Én 163/84-gyel is max. kövér voltam, nem dagadt. Persze az én terminológiám szerint, nem a mai tinilányok szerint, akiknek már pár kiló is undorítóan dagadt tud lenni... Na, annál neked több van, már a pár kilónál, de nem vészes, nyárra viszonylag jól nézhetsz ki (mert egy igazán jó alakhoz több év edzés kell) és semmi drasztikus nem kell hozzá.

#3 Azért a 30kg feleslegedet nem hasonlítanám össze a tini lányok pár dkg-s eltérésével. :)
'kövér voltam, nem dagadt.'Az megvan,hogy a dagadt,az a kövér egyik szinonimája? :D

Nem vagy dagadt egyáltalán, de van rajtad egy kis felesleg.
De tényleg nem sok.
Milyen rossz szokásaid vannak? Azokat hagyd el. Pl. nassolás, cukros üdítők, gyorskaják.
Mozogj rendszeresen.

én ugyan ennyi voltam a te korodban, vagyis inkább 17-18 évesen. Akkor nagyon zavart, próbáltam fogyni, nem ment, aztán egyetem munka, és most 50 vagyok... az életvitel levitte.. :D Nagyon nassolós voltam, de most nincs időm erre, meg fejlesztettem onuralmat, stresszlevezetésként néha elugrok futni, hosszabb távokat, 5-10km, és igy nagyon jól érzem magam :) Ne foglalkozz ezzel, egyél amikor éhes vagy, de akkor minőségit, ugorj le futni, sétálni, barátokkal :) Ne ezen pörögj mert akkor nem nagyon fog menni :/
Amúgy nem lenne veszes, de tudom mennyire zavar ez ilyenkor. És amikor fogyni akartam csak még rosszabb lett.. Szóval ez az én tanácsom :)

#5: Nem is hasonlítottam össze, azt akartam érzékeltetni, hogy egyesek szóhasználatában ugyanaz a szó nagyságrendekkel más, mint másokéban :)
Nekem az is meglepő, hogy neked a kövér és a dagadt ugyanaz. Nekem kicsit sem. Én sosem voltam dagadt, kövér viszont igen. A dagadt, az nekem jóval 100 kiló fölött van alacsony embernél is, az elég durva szó már. A kövér nem.
De tudom, hogy van, aki 2 kilónál dagadtozik... Erről írtam.

"max. kövér voltam, nem dagadt."
3-aska fel kell homályosítsalak: a kövér és a dagadt ugyan AZ!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!