Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom a fogyás...

Mit kéne csinálnom a fogyás érdekében?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 56 kg. Hetente 4x-5x járok edzeni másfél órát ahol futunk kint a szabad levegőn, hosszútávot. Az edzés miatt nem hízok már és stabilan állok az 56 kilón, de nagyon szeretnék fogyni. Nem tudom hogy az 56 kiló sok vagy kevés vagy normál a 169 cm magasságomhoz. Az testemen a combomon, a fenekemen és a hasamon látok kivetnivalót. Az edzés mellett szoktam erősíteni az említett testrészeket, de nem látom a fejlődést sehol. Így hát a fogyókúrához fordulnék segítségképpen vagy valami egészséges életmódhoz, amivel tudnék fogyni. Előre is köszi a válaszokat.

2016. dec. 3. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Én tényleg nem értem ezeket a kérdéseket.

Ti most 2 okból írjátok ki ezt. Az egyik ok, hogy idejártok egot növelni, hogy halljad, hogy "jaj, nem vagy te kövér" vagy "így jó ahogy van" vagy pár pihent agyú kölyök itt csapja a szelet.. A másik ok, hogy komoly önértékelési zavarral küzdesz..

Te tudod melyik. Egy biztos. Aki majdnem 170 cm magas és az 56 kilóját sokkalja, kövérnek látja, annak komoly agyi gondja van, és neki nem diétára hanem pszichiáterre van szüksége. Vagy sima EGO növelés. Normális gondolkodású fiatal ilyen adottságokkal nem ír ki ilyen idétlen kérdést. Egyébként ez valami betegség ma a fiataloknál? Hogy anorexiásan akarnak kinézni??

2016. dec. 3. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Kislányom! Fejlődő korban vagy. Hány kg-t szeretnél a magasságodhoz? 40-et. Örülj, hogy nem 70 kg. vagy és felejtsd el ezt a butaságot, amit fent írtál.
2016. dec. 3. 15:49
 3/3 anonim válasza:
100%
Ne fogyjál, ép optimális a magasságodhoz az az 56 kg. Sőt még 60-is fel is mehetsz! Ne légy csontkollekció!
2016. dec. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!