Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek az alma elősegíti...

Szerintetek az alma elősegíti a fogyást?

Figyelt kérdés

Olvastam pár helyen, hogy almával remekül lehet fogyózni, és úgy gondoltam kipróbálom, viszont kíváncsi vagyok mások véleményére is ezzel az almás dologgal kapcsolatban.

Mellette természetesen mozognék is, illetve az étkezésemre is odafigyelnék. L

2016. dec. 1. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
miért segítené? sőt! nagy mennyiségben, mivel tiszta cukor, még hátráltatja is.
2016. dec. 1. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 100%-osan meggátolja a fogyást (eleve extrém nehezen fogyok, szóval ilyen durva dolog mellett nem sok esélyem marad).

De persze van, akinek jó. S van, akinek mindegy. Persze mennyiség kérdése a dolog. Én, ha fogyni akarok, maximum 1-2 dekát eszem, de annyit meg nehéz. Jó, a mai salátámban volt vagy 4 deka, de az speciális eset, a saláta ellensúlyozza, amúgyis túl jóllakott vagyok ma, semmi nem tehet éhessé, még az alma sem (sok embert azonnal nagyon éhessé tesz 1-2-3 alma).

Van, aki laktat még a gyümölcs is, annak biztos jó. Vagy akinek a térfogat sokat számít, bár akkor jobbnak tűnik a zöldség.

2016. dec. 1. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

50 kilót fogytam 2 év alatt.

szinte minden nap megettem 1-2 kisebb almát, vagy egy almát és egy narancsot.

beleszámoltam a napi kalóriába, és kész. tehát nem az volt, hogy összeettem mindent, plusz még az almát... mert akkor nyilván nem működik, attól senki nem fog fogyni, hogy almát eszik.

és általában edzés után ettem meg. nagyon szeretem a gyümölcsöt, ez volt a "jutalomfalat" :), sőt mind a mai napig az.

2016. dec. 1. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó is a gyümölcs. Én sokszor eszem banánt (keveset. néha sokat, de egy rendes napon keveset), az okés s nagy élmény számomra. Az almával sokkal jobban elszáll a szénhidrát s már írtam, hogy éhessé tesz. Pedig kedvelném.

Nyilván szinte senkit nem akadályoz meg a fogyásban egy kis cukor, ha amúgy rendben van az étrendje. Én sem az alma saját tápanyagtartalma miatt nem fogyok, hanem azért, mert az alma hatására többet és szénhidrátosabban eszem. Ha nem én irányítanám az étkezésem, hanem megfelelően elém tennék s ennyi, napi 1 kiló alma mellett is simán fogynék. Nincs ebben semmi különös.

2016. dec. 1. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!