Lefekvés előtt az alma hízlal?
Nem:)
Csak lefekvés előtt 2-3órával a legjobb enni, utána már ne. Főként a gyomor miatt. Bár az esti gyümievésről másképp vélekednek egyesek, szerintem az összbevitel számít.
Az összbevitel a döntő. Az alma amúgyis gyorsan megemésztődik, ha nekem nem lenne eleve tiltólistás, akkor éjjel is bátran enném. De így maradok a paradicsomnál, bár alapjáraton nem eszem éjjel.
Ha deficitben vagy, miből lenne felesleg? Ez nem így működik, bármit is gondolnak egyesek.
Szerintem sem hizlal az alma, es nagyon egeszseges is.
En tiz eves koromtol eszem naponta almat, reggel egyet es este egyet - a fogaimnak semmi baja, igy 60-hoz kozeledve is a sajatjaimmal ragok, nincs korona meg potlas... Amit viszont a fogdoki mondott, hogy az almaeves utan NE moss fogat 1-2 oran keresztul, mert az almasav megpuhitja a fogzomancot es a sima fogkefe sertheti a zomancot. Tehat en elragcsalom az almamat, olvasok meg egy-ket orat, aztan megyek fogat mosni.
Az almaevest kivalthatod nyers sargarepa ragcsalassal is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!