Ha sokszor eszek egy nap, de nem hízlaló kajákat, akkor is hízni fogok?
Figyelt kérdés
Pl. ma ettem csirkemellet,salátákat,almát,de nem keveset és olyan tele vagyok,hogy még lelkiismeret furdalásom is van...2010. ápr. 30. 16:51
1/2 anonim válasza:
nem hiszem hogy híznál olyanotkól ami ne mhízlal. én is rengeteg salit zöldséget gyümit eszem és nem hizom hálaégnek! amúgy ma egy nagyon nagy tál csirkemellett ettem hagymával meg ilyesmivel.. mi hízlalna benne?
2/2 anonim válasza:
Nézd, napi 7x eszek, főként csirkemellet rizzsel/zöldséggel, és van, hogy egyáltalán nem vagyok éhes, de eszek, mert kell! Ha csirkemell helyett sertést írtál volna, akkor igen, hízhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!